Sertifikovan Nokia TA-1212 XpressMusic telefon - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Sertifikovan Nokia TA-1212 XpressMusic telefon

Nokia TA-1212 se ranije već pojavio na TENAA listingu sa kompletnim specifikacijama, ali identitet uređaja nije bio poznat jer listing nije objavio fotografije. Sada je TENAA listing uređaja ažuriran i njegovim fotografijama. Prema svemu sudeći, HMD Global bi se mogao odlučiti za povratak XpressMusic brendiranja sa Nokia TA-1212 modelom.

Telefon ima kućište od polikarbonata, sa klasičnom, tradicionalnom tastaturom i tasterima za navigaciju. Crveni akcenti s leve i desne strane displeja podsećaju na XpressMusic telefon iz prošlosti. Telefon izgleda ima dva prednja zvučnika.

Nokia TA-1212 je težak samo 88 grama, a dimenzije su mu 123,75 x 52,43mm uz debljinu od 13,1 milimetar. Baterija je kapaciteta 1200mAh. Telefon ima 2.4-inčni TFT displej, sa rezolucijom od 240 x 320 piksela.


Skromni 0.36GHz procesor pokreće telefon, dok bi za softversku podršku mogao biti zadužen KaiOS. Prisutno je i 8MB RAM-a i 16MB interne memorije. Telefon ima slot za memorijske kartice, za dodatnu podršku do 32GB skladišnog prostora.

Nokia TA-1212 ima 0.3MP VGA kameru i LED blic. TENAA listing sugeriše da će telefon stići u Dark Gray varijanti.

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Lakše pokretanje Windows aplikacija na Linux-u

V.R.

SpaceX: Naftne bušotine kao plutajuće svemirske luke

V.R.

I Apple iznenađen: Slaba potražnja za najjeftinijim telefonom, korisnici traže skuplje modele

V.R.

Ostavite komentar