Sertifikovan Honor 30 Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Sertifikovan Honor 30 Pro

Misteriozni Honor telefon, sa oznakom modela BHM-AN10, pojavio se na 3C sertifikaciji u Kini. Uređaj bi, prema navodima iz izveštaja, trebalo da bude dolazeći Honor 30 telefon koji se očekuje tokom prve polovine godine.

Sada je od iste organizacije sertifikovan još jedan Honor telefon, sa brojem modela EBG-AN00, a veruje se da je u pitanju Honor 30 Pro.

Listing ne otkriva previše informacija o telefonu, ali potvrđuje da se radi o 5G uređaju sa podrškom za standalone (SA) i non-standalone (NSA) modove mreže naredne generacije.


Pored ovoga, Honor EBG-AN00 će se isporučivati sa HW-100400C01 punjačem koji bi mogao podržavati brzo punjenje do 40W. Očekuje se i Kirin 990 čipset i poboljšane kamere.

Očekuje se da će više detalja o Honor 30 seriji telefona biti poznato u narednim nedeljama, a sigurno je da će predstavljati značajniju nadogradnju u odnosu na aktuelnu Honor 20 liniju (na fotografiji je Honor 20 Pro).

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Datum i vrijeme izlaska Samsung Galaxy S22 serije i dostupnost objavljeni na zvaničnom sajtu

Vanja A

NVIDIA tiho podigla cijene čitave porodice grafičkih kartica GeForce RTX 30 Founders Edition u Europi, povećanje do 6,4%

Vanja A

Upozoravaju: Može da dođe do “ledenog doba”

V.R.

Ostavite komentar