Šeron Stoun: I ja sam bila zaboravljena baš kao i princeza Dajana - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Šeron Stoun: I ja sam bila zaboravljena baš kao i princeza Dajana

Glumici Šeron Stoun 2001. godine život se promijenio iz korijene.

Glumici Šeron Stoun 2001. godine život se promijenio iz korijene.

Bila je na vrhuncu slave a zdravstvenih problema nije imala sve do noći kada je imala izliv krvi u mozak i jedva preživela.

Zvezda filmova “Niske strasti”“Sliver”, “Totalni opoziv” otišla je u bolnicu tek nakon tri dana jer je mislila da ima blaži moždani udar. Međutim, lekari su rekli drugačije.

Posledice izliva na sreću nisu bile fatalne, ali glumica je bila prinuđena da ponovo uči da hoda i govori. Kako sama kaže, najviše joj je zasmetao odnos drugih prema njoj.

U Holivudu su me označili kao oštećenu robu i izbegavali su saradnju sa mnom- objasnila je  svojevremeno Šeron i dodala da je nailazila na razne osude.  Danas je, kaže jako zahvalna Bernardu Arnaultu, glavnom čoveku grupacije LVMH koji joj je ponudio ugovor sa Diorom.

Morala sam da podignem hipteku kuću. Izgubila sam sve, ostala sam bez svog mesta u šoubiznisu.  U to vreme princeza Dajana i ja bile smo neverojatno poznate i popularne – a onda je ona umrla, a ja sam doživela moždani. Odjednom, obe smo bile zaboravljene-ispričala je Šeronza Variety, koja danas širi svijest u javnosti upravo o moždanom udaru.

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar