28. Aprila 2022.

“Šerlok” prima ukrajinske izbjeglice: “Podvrgnuti su liječenju, želim da im pružim sigurnost”

Big Portal

Glumac, koji je nosio plavo-žutu zastavu Ukrajine dok je u Londonu promovisao svoj najnoviji film “Doctor Strange In The Multiverse Of Madness”, rekao je da je porodica napustila Ukrajinu, kao i da svakodnevno prati njihov napredak.

“Nažalost, oni su podvrgnuti i medicinskom lečenju – reći išta više o tome bilo bi zadiranje u njihovu privatnost, a govoriti o tome kada dolaze bilo bi zadiranje u moju. Želim da im obezbedim sigurnost nakon svega što su prošli”, rekao je Kamberbač.

Glumac je takođe otkrio da je pomagao drugim ljudima oko troškova smeštaja u Ujedinjenom Kraljevstvu čije porodice beže iz Ukrajine.

“Pokušavao sam da pomognem drugim ukrajinskim porodicama, onima koji su državljani Ujedinjenog Kraljevstva, da smeste svoje šire porodice. To je veoma skupo pa sam finansijski pomagao”, rekao je i objasnio da to radi u sklopu dobrotvorne organizacije “Refugees at Home”.

Glumac kaže da, iako je praktična pomoć koju nude ljudi u Ujedinjenom Kraljevstvu fantastična, ima još dosta toga što se može uraditi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare