5. Marta 2020.

Šerif naredio zaposlenima da obrišu fotografije sa mjesta pada helikoptera Kobija Brajanta

Big Portal

Šerif je bio izričit u tome da se sve fotografije koje su slikali zamenici na mestu na kom je poginuo Kobi Brajant sa još osmoro ljudi krajem januara obrišu sa njihovih privatnih aparata. Dodao je da je brisanje tih fotografija prioritet za njega.

Krajem prošlog meseca pojavile su se sumnje da zamenici prosleđuju sporne fotografije sa mesta na kom se srušio helikopter, i to ne samo po kancelariji, nego i javnosti. Vilanueva je sada potvrdio da su fotografije zaista cirkulisale, navodi Holivud reporter.

“Rekli smo im da je ovo ponašanje neprihvatljivo”, rekao je za NBC njuz, dodavši da je nekoliko zamenika priznalo da ima sporne fotografije na telefonu, koje su potom obrisali. Nije sigurno da li će, i na koji način, ovi zamenici biti kažnjeni.

Udovica poznatog košarkaša Vanesa Brajant, koja je u istoj nesreći izgubila i svoju 13-godišnju kćerku Đijanu, bila je zgrožena postupcima zamenika šerifa. Njen advokat Geri Rob naveo je da je ovo strašno nepoštovanje i kršenje privatnosti žrtava i njihovih porodica, prenosi Holivud reporter.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare