28. Decembra 2022.

Šerif Konjević otkrio kome ostavlja bogatstvo stečeno tokom karijere

Big Portal

Pevač Šerif Konjević godinama unazad je jedan od najtraženijih pevača sa ovih prostora, pa samim tim dobija i ogromne bakšiše na svojim tezgama.

On ne krije da je stekao bogatstvo zahvaljujući pesmama „Pusti me već jednom“, „Koliko plavo nebo je“, „Vijenčanica“. Šerif je jednom prilikom otkrio i da je svoju imovinu i bogatstvo prepisao ženi koju najviše voli, supruzi Kaniti.

https://www.instagram.com/p/CFuYnxqDqQW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8b1c8d5c-bea8-4726-b57a-053e7d0a9a23

– Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – rekao je  Šerif Konjević u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji i dodao da je ona ta koja vodi brigu o svemu:

– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo.

Inače, on je svojevremeno takođe istakao da mu je dom nabitniji, pa tako je dosta uložio u svoj.

 Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav. Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – otkrio je on, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare