Šerif iz Alabame ukrasio jelku fotografijama uhapšenih - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šerif iz Alabame ukrasio jelku fotografijama uhapšenih

Kancelarija šerifa iz Alabame objavila je na društvenim mrežama fotografiju nesvakidašnje novogodišnje jelke – okićene fotografijama uhapšenih na tom području.

Šerif okruga Mobil u saveznoj državi Alabami pohvalio se na Fejsbuku jelkom okićenom fotografijama koje je nazvao “thugshots”.

“Ovako smo ukrasili jelku da vam pokažemo koliko smo prestupnika pokupili sa ulica Mobila ove godine. Ne bismo to uspeli bez naših vernih pratilaca”, napisano je na zvaničnoj stranici šerifa.

Neobična šala nije naišla na odobravanje korisnika društvenih mreža, pa su među 7.900 komentara ispod objave uglavnom bili negativni koji su šerifov postupak okarakterisali kao uvredljiv i surov.

Reagovale su čak i pojedine organizacije za zaštitu ljudskih prava koje su kontaktirali besni građani, pa je objava sa fotografijiom jelke na kraju obrisana.

Posle velikog broja kritika, iz šerifove kancelarije je saopšteno da je u pitanju bila samo fotomontaža i da jelka u kancelariji nije stvarno okićena fotografijama uhapšenih ljudi.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar