Sergej Trifunović se našalio: Donijeću Baliju prosperitet, privredu, natalitet - BIGportal.ba
Ex Yu

Sergej Trifunović se našalio: Donijeću Baliju prosperitet, privredu, natalitet

Dugo sam pokušavao da postanem predsjednik, pošto sam vidio da ne ide to tako, ovo ćaplavo govedo neće da pusti fotelju, riješio sam da postanem predsjednik Balija. Donijeću Baliju prosperitet, privredu, natalitet, rekao je Trifunović

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović predsjednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao je „ćaplavim govedom“ u snimku koji je napravio na ljetovanju u Indoneziji, gdje se uputio nakon skandala kad je izvrijeđao novinarku Radio-televizije Srbije Oliveru Jovićević, aludirajući na to da se ona bavi prostitucijom.

Nakon brojnih reakcija i osuda, kao i poziva na izvinjenje, Sergej se izvino na Tviteru novinarki RTS-a Oliveri Jovićević, zadržavajući, međutim, oštar rječnik.

“Izvinjavam se gradjanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene, Oliveri Jovićević, što sam njeno zlodelovanje uporedio sa najstarijim zanatom. Očekujem da se sada UNS i NUNS izvine novinarima što su takvu osobu uporedili s njima. Idemo na vesti iz sporta”, napisao je Trifunović.

– Dugo sam pokušavao da postanem predsjednik, pošto sam vidio da ne ide to tako, ovo ćaplavo govedo neće da pusti fotelju, riješio sam da postanem predsjednik Balija. Doneću Baliju prosperitet, privredu, natalitet – rekao je Trifunović i ponovo iznio uvrede na račun novinarke:

– Prvo planiram da osnujem indonežansku televiziju, na kojoj će jedino biti Olivera Jovićević, tako mi se može.

U intervjuu za beogradsku Prvu TV, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tvrdnje poznatog glumca, predsjednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića da su mu ljudi iz Vučićevog SNS-a nudili 500.000 evra da bi učestvovao na izborima koje opozicija namjerava bojkotovati.

“Ma da, jesi li ti lud? Cijela Srbija bi se smijala tome”, rekao je Vučić i pozvao nadležne organe da odluče da li je bilo krivičnog dvela.

“Evo čekam da dođe gospodin sa Balija pa neka nadležni organi odluče da vidimo ima li krivičnog djela. Ja mislim da bi se cijela Srbija smijala kada bi čula tu priču, a plakala kada bi znala ono što ja znam”, rekao je Vučić.

S Balija, gdje se trenutno nalazi na odmoru Trifunović je putem twittera odgovorio Vučiću:

“Kaže Vučić jutros: ‘Jedva čekam da gospodin dođe s Balija’. E, gospodin dolazi za tri dana. Baš da vidim šta ćeš”, napisao je Sergej Trifunović.

N1/Radiosarajevo/KurirDanas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar