"Sergej može da ide samo ako dođe neka nepristojna ponuda" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Sergej može da ide samo ako dođe neka nepristojna ponuda”

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić je ovog leta najčešće spominjano ime kada se priča o igračima Lacija koji su na pragu transfera u neki veći klub. Sergej je odigrao drugu dobru sezonu u italijanskoj ligi zaredom pa je tako upisao svoje ime u sveske skauta svih većih fudbalskih klubova iz Evrope….

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić je ovog leta najčešće spominjano ime kada se priča o igračima Lacija koji su na pragu transfera u neki veći klub.

Sergej je odigrao drugu dobru sezonu u italijanskoj ligi zaredom pa je tako upisao svoje ime u sveske skauta svih većih fudbalskih klubova iz Evrope.

Najveću želju da dovede reprezentativca Srbije izrazio je Pari Sen Žermen koji je bio spreman da izdvoji oko 80 miliona evra za ovaj transfer, ipak do toga još uvek nije došlo.

O sudbini veznog igrača na “Olimpiku” govorio je i sportski direktor kluba, Igli Tare.

“Nije teško odgovoriti na pitanje o tome da li će Sergej ostati u klubu, upravo je potpisao novi ugovor i naš cilj je da ga zadržimo” rekao je Tare za italijanske medije.

Nastavio je sportski direktor Lacija dalje priču o novcu koji bi neki klub morao da izdvoji za srpskog reprezentativca:

“Nije nemoguće da igrač napusti klub ovog lita, ipak za tako nešto će morati nešto veliko da se desi. Kada pričamo o cifri koju bi neki klub morao da izdvoji, u obzir dolaze isključivo nepristojne ponude, ipak klub ne žuri sa prodajom ovog igrača i sam igrač je srećan ovde”, dodao je Tare.

Igli Tare je ranije ovog leta dovođen u vezu sa Milanom jer je Paolo Maldini želeo da ga dovede u svoj stručni štab, ipak on je ovu ponudu odbio.

“U Laciju sam 15 godina i ovde sam iz svoje ljubavi prema klubu. Počastvovan sam što su Maldini i Boban izrazili interesovanje ipak moj odgovor je bio ne”.

Danas objavljeno

Dobra vijest za Olimpijakos: Teodosić može da igra

Vanja A

MOK traži način da vrati Ruse i Bjeloruse u takmičenja

Vanja A

Arsenal kreće po Vlahovića i Sergeja

Vanja A

Ostavite komentar