Šerbedžija nikad emotivniji: Slatka moja, mlada suprugo - BIGportal.ba
Ex Yu

Šerbedžija nikad emotivniji: Slatka moja, mlada suprugo

Glumac Rade Šerbedžija emotivnim videom koji je objavljen na Fejsbuk nalogu čestitao je 55. rođendan supruzi, režiserki Lenki Udovički.

“Večeras je rođendan mojoj ženi Lenki Udovički. Moja Milica nas najviše snima. Slatka moja, lepa, mlada suprugo… Kako da te nazovem? Sretan ti rođendan, 11.02.2022. godine”, rekao je Rade u snimku.

Osim emotivnih reči koje joj je uputio, Šerbedžija je i recitovao, pa je ovaj gest pokrenuo lavinu komentara.

Inače njihova ljubav duga je više od tri decenije, a upoznali su se početkom devedesetih u Subotici gde su zajedno tada radili u sklopu jednog festivala.

“Upoznali smo se 1990. godine u Subotici. Došao je da radi “Kralja Edipa” na tamošnjem festivalu. Tek sam završila akademiju i došla sam da radim manju predstavu. Radila sam s njegovim studentima s novosadske akademije. Jedan dan smo se sreli u holu teatra. Imala sam problema s nekim od njegovih studenata i htela sam s njime o tome da porazgovaram. On je imao 43, a ja 23 godine. Mom ocu i majci to je bio drugi brak, a otac je od majke bio stariji 18 godina. Nije mi bilo nimalo neobično da se kao mlada zaljubim u muškarca koji je 20 godina stariji od mene. Oduvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo vrlo brzo iako nisam očekivala da će se razviti u ljubavnu vezu. Radu nisam poznavala, ali znate kako je to u pozorišnim krugovima – kruže tračevi i svakakve priče. Fascinantno je šta su sve ljudi sposobni izmisliti iz zavisti”, ispričala je za Jutarnji list Lenka

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar