Šeranić: Solidarnost i kolektivitet mogu pomoći više nego inače - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Šeranić: Solidarnost i kolektivitet mogu pomoći više nego inače

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić istakao je da je vrijeme pandemije virusa korona vrijeme kada solidarnost i kolektivitet mogu pomoći više nego inače.

“Vjerujem i dalje u sve vas. Većina građana sprovodi sve lične mjere preventivne zaštite jer su to upravo one mjere koje nam mogu pomoći da prevaziđemo epidemiju virusa korona u našoj zajednici. Kada ovo govorim, molim vas, da imamo na umu više od 1.200 porodica koje u ovom trenutku brinu za zdravlje svojih bližnjih”, naglasio je ministar Šeranić.

U proteklih osam mjeseci, naveo je on, Republički štab za vanredne situacije i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite činili su i činiće sve da obezbijede svu neophodnu opremu da zaštite zdravstvene radnike, da ih podrže u svemu onome što rade, kao i sve ono što je potrebno za liječenje svojih sugrađana.

“Kao ministar, kao doktor medicine i kao roditelj pozivam vas da solidarno i kolektivno kao partneri u cijelom ovom poslu prevaziđemo epidemiju virusa korona u našoj zajednici”, poručio je Šeranić u obraćanju javnosti Republike Srpske.

Danas objavljeno

Putin: Niko ne može sam

M.

Naučnik koji je povezao Astrazeneku i krvne ugruške novac dobijao od Fajzera

M.

Za mladoženju iz SAD platila 12.000 KM, ali se nije udala

M.

1 Komentar

Ostavke 14 Novembra, 2020 at 1:16 pm

JEdino sto bi moglo pomoci u ovoj situaciji je ODGOVORNOST NADLEZNIH, TE NJIHOVE OSTAVKE.
Sve ostalo je zabluda i iluzija.

Odgovori

Ostavite komentar