31. Marta 2021.

Šeranić: Nastavak rada u korist svih građana

Big Portal

Šeranić je izjavio da je na sastanku predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa premijerima i ministrima zdravlja Republike Srpske i Federacije BiH razgovarano o nekoliko tema u vezi sa daljim aktivnostima nabavke vakcina protiv virusa korona, te procedurama i kapacitetima kako završiti i sprovoditi vakcinaciju građana BiH.

  • Imali smo prilike da razgovaramo i o aktivnostima i radu Koordinacionog tijela u vezi sa vanrednim situacijama u BiH i njegovog angažmana u daljem periodu koji koordinirajuće tijelo ima i donošenju određenih odluka kada je riječ o međunarodnim humanitarnim pomoćima BiH – rekao je Šeranić novinarima nakon sastanka.

Šeranić je naveo da je bilo riječi o tome kako u doba predstojećih praznika obezbijediti da građani BiH poštuju mjere da bi se ograničilo širenje virusa korona.

  • Dobili smo zadatke koje ćemo u narednom periodu realizovati. Moram priznati da imam odličnu saradnju sa Ministarstvom civilnih poslova, federalnim Ministarstvom zdravstva i u duhu te saradnje ćemo nastaviti dalje da radimo u korist svih naših građana – dodao je Šeranić.

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija održao je danas u Sarajevu sastanak sa predsjednicima vlada Republike Srpske Radovanom Viškovićem i FBiH Fadilom Novalićem, a, osim Šeranića, prisustvovali su i ministar civilnih poslova u Savjetu ministara Ankica Gudeljević, ministar bezbjednosti Selmo Cikotić, ministar zdravlja FBiH Vjekoslav Mandić, ministar ekologije i turizma FBiH Edita Đapo, te šef Odjeljenja za zdravstvo Vlade Brčko distrikta Sead Šadić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare