Senidah otkrila čime se bavila prije pjevanja - BIGportal.ba
Ex Yu

Senidah otkrila čime se bavila prije pjevanja

Pjevačica Senidah posljednjih godina osvaja muzičku scenu na kojoj se izdavaja po svom specifičnom vokalu, ali i stajlingu.

Iako je pjevanje njen životni poziv, Senida se bavila i drugim poslovima prije nego što je postala jedna od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora.

“Od detinjstva sam osećala muziku na poseban način i maštala o tome, unutrašnji osećaj mi je govorio da je to to. Kao mlađa sam radila i administrativne poslove u jednoj kancelariji, pa i u banci. Da sam videla sebe u tome – nisam. Tako da hvala Bogu što me je pravi osećaj vodio prema muzici”, ispričala je Senidah.

Pjevačica ne krije da joj je bila čast što ima priliku da sarađuje sa Dinom Merlinom.

“Oduvek sam želela da sarađujemo. Dino Merlin je moj muzički idol od detinjstva. Kao mala kad god bih putovala sa mamom i sestrom uvek smo slušale Dinovu muziku. I to je jedno jako emotivno sećanje. On je vrhunski muzičar i pesnik. Magično je sve što on napravi, a pesma ‘Dođi’ je još magičnija i jako sam ponosna na našu saradnju i čitav proces”, kaže Senida i potom se prisjeća prvog susreta sa Dinom.

Senidah otkrila čime se bavila prije pjevanja

“Neverovatan osećaj. Naš prvi razgovor je zvučao kao da smo stari prijatelji koji se nisu čuli neko vreme. Ubrzo nakon razgovora smo se sreli u Ljubljani i taj susret je bio jako simpatičan. Malo smo se jurili po ulicama, jer je on trebao da dođe do mog studija, a navigacija u kolima ga je vodila na suprotnu stranu. I kad smo se konačno sreli osećaj je i dalje bio kao da se poznajemo celi život”, rekla je pjevačica za “Express Tabloid”, a potom otkrila da je još od malih nogu znala da će se baviti muzikom.

Pjevačica se prisjetila i svog prvog nastupa, ali sa velikom nelagodom.

“Jedan od najgorih nastupa ikada! (smijeh). To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala moj bend već sam nastupala sa dvojicom gitarista. U početku je sve bilo ok dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka koja je počela histerično da viče, vrišti i skače, valjda je željela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je ali se ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija. Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada, skroz bih drugačije odreagovala”, zaključila Senidah, prenosi

Telegraf.rs“.

Danas objavljeno

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Velika tragedija: Kakva se priča krije iza Slobodinog imena

V.R.

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Ostavite komentar