Senidah konačno pokazala dečka? - BIGportal.ba
Ex Yu

Senidah konačno pokazala dečka?

Senidah je jedna od najpopularnijih, ali i najintrigantnijih trap zvijezda regiona, i mada sve vrijeme pokušava da svoj privatni život drži po strani – fanovi su jedva dočekali da je vide s dečkom.

“Mislim da je to što o mom privatnom životu ima malo informacija zapravo kompliment za mene. Nikada nisam lako dijelila intimu s ljudima, jer zaista mislim da muzika i samo muzika uvijek mora biti u prvom planu. Do sada se pokazalo da može tako i ja tu ništa ne bih mijenjala”, rekla je pjevačica nedavno.

Naravno, to nije sprečilo tračeve i spekulacije. Neko vrijeme se pričalo da je gej, onda se pričalo da je sama pustila taj trač kao marketinški trik, onda se pričalo da je bi… Tako to ide na brdovitom Balkanu kad neko ne želi da priča o svom privatnom životu.

A Senidah nije željela, čak i kad su je fanovi u jednoj emisiji otvoreno pitali za seksualnost, jednostavno je odgovorila:

“Ja volim ljude. Ne gledam ni ko je, ni šta je. Bitno je samo da si ti meni okej i to je to. Volim dobre ljude. Neiskvarene”.

I džabe Senidah pokušava da natjera ljude da iskuliraju, danas je vijest dana njena fotografija s dečkom.

Na njoj pjevačica uživa na jahti u zagrljaju nekog tipa, zaljubljeno se gledaju na milimetar od poljupca, oboje u kupaćim, i u pokušaju bjekstva od realnosti…. Nesvjesni da to nije baš lako kad si popularan kao Senidah.

S druge strane, moguće je da je riječ o snimanju spota, a postoji i teorija da je ova fotka izbačena samo da bi konačno stavila tačke na spekulacije. Kako god bilo, sad bar znamo kakvi joj se frajeri dopadaju.

Izvor: Noizz.rs


Danas objavljeno

Pjevačica planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Vanja A

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Vanja A

S njom je bio u braku prije Lepe Brene: Ovo je prva supruga Slobodana Bobe Živojinovića

Vanja A

Ostavite komentar