Selfi gole Klaudije Šifer na naslovnici Voga je pun pogodak i raj za oči - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Selfi gole Klaudije Šifer na naslovnici Voga je pun pogodak i raj za oči

Poslije 25 godina Klaudija Šifer se zajedno sa Stefani Sejmur slikala za naslovnicu italijanskog Voga i dala lekciju o tome kako se prave selfiji. Klaudija ima 48 godina, i sama se slikala za novu naslovnicu obučena samo u sako, dok na drugoj slici preko intimnih dijelova tijela drži klač torbicu…

Poslije 25 godina Klaudija Šifer se zajedno sa Stefani Sejmur slikala za naslovnicu italijanskog Voga i dala lekciju o tome kako se prave selfiji.

Klaudija ima 48 godina, i sama se slikala za novu naslovnicu obučena samo u sako, dok na drugoj slici preko intimnih dijelova tijela drži klač torbicu i cipele na štiklu.

Fotografije su omaž legendarnom fotografu Helmutu Njutnu, koji je često dozvoljavao manekenkama da same odlučuju kako će im slike izgledati.

Čitavim snimanjem je dirigovala Kolier Šor.

Ništa manje spektakularna nije ni 51-godišnja Stefani Sejmur koja na fotkama nosi samo kaiš.

– Zbog toga ko sam ja i ko su one, mislim da ove fotografije predstavljaju žensko priznavanje sopstvene seksualnosti i jako se razlikuju od pukog demonstriranja želje koja se uvijek povezuje sa osobom koja je napravila sliku. Mislim da je ovo imalo veze sa našim odnosom prema sopstvenoj seksualnosti, tijelima i kako nas vide kao starije žene – rekla je fotografkinja Kolier Šor.

Stefani Sejmur je otkrila da je poslije snimanja počela sebe da gleda u drugačijem svjetlu.

– Vidim majku. Vidim suprugu. Vidim sve stvari koje moram da obavim tokom dana. Vidim sve svoje obaveze. Dok raste, i ženine obaveze rastu. Jako je važno da imaš kontrolu nad svojim životom. Pokušavam da ne mislim o sebi već o ljudima o kojima moram da se brinem – mojoj djeci, prijateljima, mojoj kompaniji, suprugu. Ne volim da mislim da se svijet vrti oko mene – izjavila je Sejmur.

Svi komadi koje vidite na fotografijama su Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Sumanuto: Kardi Bi kupila ćerki poklone od 29 hiljada dolara

Vanja A

Balensijaga i Ramštajn – saradnja koju niko nije želio

Vanja A

Četiri dana nakon Philipove smrti kraljica se vratila dužnostima

Vanja A

Ostavite komentar