5. Augusta 2019.

Selfi gole Klaudije Šifer na naslovnici Voga je pun pogodak i raj za oči

Big Portal

Poslije 25 godina Klaudija Šifer se zajedno sa Stefani Sejmur slikala za naslovnicu italijanskog Voga i dala lekciju o tome kako se prave selfiji.

Klaudija ima 48 godina, i sama se slikala za novu naslovnicu obučena samo u sako, dok na drugoj slici preko intimnih dijelova tijela drži klač torbicu i cipele na štiklu.

https://www.instagram.com/p/B0nnWYOoX8E/?utm_source=ig_embed

Fotografije su omaž legendarnom fotografu Helmutu Njutnu, koji je često dozvoljavao manekenkama da same odlučuju kako će im slike izgledati.

https://www.instagram.com/p/B0ngtupIlwF/?utm_source=ig_embed

Čitavim snimanjem je dirigovala Kolier Šor.

Ništa manje spektakularna nije ni 51-godišnja Stefani Sejmur koja na fotkama nosi samo kaiš.

https://www.instagram.com/p/B0nSb5woGXr/?utm_source=ig_embed

– Zbog toga ko sam ja i ko su one, mislim da ove fotografije predstavljaju žensko priznavanje sopstvene seksualnosti i jako se razlikuju od pukog demonstriranja želje koja se uvijek povezuje sa osobom koja je napravila sliku. Mislim da je ovo imalo veze sa našim odnosom prema sopstvenoj seksualnosti, tijelima i kako nas vide kao starije žene – rekla je fotografkinja Kolier Šor.

https://www.instagram.com/p/B0nZBjMImYY/?utm_source=ig_embed

Stefani Sejmur je otkrila da je poslije snimanja počela sebe da gleda u drugačijem svjetlu.

– Vidim majku. Vidim suprugu. Vidim sve stvari koje moram da obavim tokom dana. Vidim sve svoje obaveze. Dok raste, i ženine obaveze rastu. Jako je važno da imaš kontrolu nad svojim životom. Pokušavam da ne mislim o sebi već o ljudima o kojima moram da se brinem – mojoj djeci, prijateljima, mojoj kompaniji, suprugu. Ne volim da mislim da se svijet vrti oko mene – izjavila je Sejmur.

Svi komadi koje vidite na fotografijama su Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Izvor: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare