Selenu prijatelji savjetuju da traži zabranu prilaska zbog Justina Biebera - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Selenu prijatelji savjetuju da traži zabranu prilaska zbog Justina Biebera

Iako su definitivno raskinuli svoju burnu vezu početkom prošle godine, imena Selene Gomez i Justina Biebera nastavljaju da se spominju u istim rečenicama i često u istim medijskim naslovima. A da drama između ovog bivšeg para nije završena, priznaju i njima bliske osobe. Naime, sinoć se na Twitteru oglasio Joseph Kahn, kojeg javnost najbolje zna kao…

Iako su definitivno raskinuli svoju burnu vezu početkom prošle godine, imena Selene Gomez i Justina Biebera nastavljaju da se spominju u istim rečenicama i često u istim medijskim naslovima. A da drama između ovog bivšeg para nije završena, priznaju i njima bliske osobe.

Naime, sinoć se na Twitteru oglasio Joseph Kahn, kojeg javnost najbolje zna kao koreografa i bliskog prijatelja Selenine najbolje drugarice Taylor Swift. On je u svom kratkom i direktnom tvitu savetovao Seleni da bi trebalo da traži zabranu prilaska Justinu Bieberu.

Kako se ova vrsta sudske zaštite traži ukoliko je žrtva fizički ugrožena od nasilnika, fanovi se pitaju šta se desilo i kakva informacija još uvek nije dospela u javnost. Ipak, Joseph nije želeo da otkriva detalje.

Danas objavljeno

Pet najvećih grešaka koje radimo prilikom pranja odjeće

Vanja A

Kraljica modne reciklaže: Letizia u 45 godina staroj kombinaciji svekrve Sofije

Vanja A

Šta bebe sanjaju?

Vanja A

Ostavite komentar