Selena Gomez progovorila o bipolarnom poremećaju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Selena Gomez progovorila o bipolarnom poremećaju

Pjevačica i glumica, Selena Gomez, riješila je da detaljnije progovori o mentalnom zdravlju i problemima sa kojima se nosila u nastojanju da pomogne drugima.

Dobitnica Američke muzičke nagrade osvrnula se na to u novom intervjuu za Good Morning America u kojem je podijelila informacije o sajtu koji pokreće da bi pomogla onima sa sličnim problemima.

Selena kaže da nije bila na mrežama više od četiri godine, iako sada koristi društvene mreže da bi došla do svakog ko se bori sa borbama za mentalno zdravlje.

Nisam bila na mrežama četiri i po godine – otkrila je Selena, a prenosi Daily Mail.

Bivša Diznijeva zvijezda otkrila je da joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj 2020. godine i objasnila da joj je razumijevanje njenog mentalnog zdravlja “najvažnija stvar na svijetu”.

Onih dana kada ne želim da ustanem iz kreveta, poželjela sam da imam mrežu poput ove koju pravim, čak i ako mi je trebao minut da uđem u to, jednostavno je tu. I postoji nešto što je u tome zaista utješno – iskrena je Gomez.

Selena sada ima 29 godina, a u javni svijet ušla je od kada je bila prilično mlada, sada već davne 2007. godine kada je glumila u Čarobnjacima iz Vejverli Plejsa na Diznijevom kanalu.

Od tada je stvorila ime u muzičkoj, televizijskoj i filmskoj industriji sa oko 309 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Ona se nada da će ulogu uticajne osobe iskoristiti za dobro:

 “Ako sam po nečemu poznat, nadam se da je to samo zbog načina na koji mi je stalo do ljudi”, prenosi Daily Mail.

(magazin.novosti)

Danas objavljeno

Rekao da nema ništa da prijavi – pas otkrio švercovane tompuse na aerodromu

Vanja A

Igi Pop objasnio zašto više neće skakati u publiku

Vanja A

Preminuo Džet Blek, bubnjar i jedan od osnivača Strenglersa

Vanja A

Ostavite komentar