Selena Gomez pokazala kakav joj je stvarno trbuh u kupaćem kostimu i poslala poruku koja je oduševila javnost - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Selena Gomez pokazala kakav joj je stvarno trbuh u kupaćem kostimu i poslala poruku koja je oduševila javnost

Već duže vrijeme pjevačica i glumica Selena Gomez aktivno govori o svojim zdravstvenim problemima, a u tom se procesu posebno glasno počela zalagati za pozitivnu sliku svoga tijela.

Sve češće javno govori o tome kako nema problema sa svojim oblinama te kako je industrija ljepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade djevojke.

Upravo zato svojim je posljednjim videom na TikToku ponovno jasno dala do znanja što misli o svemu tome, a za svoju je poruku dobila brojne pohvale.Video Player00:0000:11

Objavila je video u kojem pozira na brodu tokom svog ljetnog godišnjeg odmora, a koji provodi u Italiji. Na sebi je imala jednodijelni kupaći kostim u vedrim bojama, a u pozadini je stavila glasovnu animaciju u kojoj se čuje: ‘Uvuci taj trbuh’.

Netom nakon toga oglašava se i sama 30-godišnjakinja i kaže: ‘Neću ga uvući. Normalan trbuh vraća se u modu. OK?’.

Nije dugo trebalo da se u komentarima jave brojne obožavateljice koje su joj poručile da im je vratila samopouzdanje te da je jedna od najboljih mladih djevojka u Hollywoodu.

Azra.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar