Selena Gomez o društvenim mrežama: "Plaše me mlade djevojke..." - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Selena Gomez o društvenim mrežama: “Plaše me mlade djevojke…”

Nekada je bila kraljica Instagrama…

Iako je mnogi i dalje smatraju kraljicom Instagrama, Selena Gomez prznaje da nije ljubitelj društvenih mreža, što se i da vidjeti po njenim rijetkim objavama. A više o tome je progovorila tokom intervjua u Kanu.

Naime, pjevačica je javno izrazila zabrinutost za svoju, ali i mlađu generaciju, zbog nezdrave izloženosti društvenih mreža.

– Društvene mreže su grozne za moju generaciju. Razumem ja da je dobro imati platformu, ali me jako plaši kada vidim koliko su mlade djevojke i momci izloženi. Oni nisu svjesni kakve su vijesti i šta se dešava okolo. Ne bih da kažem da ih to čini sebičnim, jer zvuči loše, ali je definitivno jako opasno, jer ljudi ne dobijaju pravu informaciju – rekla je Selena.

Ona dodaje i da su stvari otišle toliko daleko, da je već nemoguće drastično popraviti stvari. Kao neko ko ne ih ne koristi tako često, kaže da svaku objavu objavi uz dobru namjeru.

 

View this post on Instagram

 

#California life @puma

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

– Ja sam jako zahvalna jer imam svoju platformu, jer tako mogu da dijelim stvari koje mi znače. Ne izbacujem mnogo onih besmislenih slika. Kada objavljujem, želim da to ima namjeru i poentu – kaže Selena.

Za kraj, ona je podijelila i mali savjet fanovima, pa je rekla da bi trebalo dobro da odrede kada treba koristiti društvene mreže a kada ne.

 

Cosmo

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar