Seku Aleksić blokirao kolega na Instagramu - BIGportal.ba
Ex Yu

Seku Aleksić blokirao kolega na Instagramu

Pjevačica Seka Aleksić je podijelila svoje mišljenje o aktivnostima na društvenim mrežama, dostupnosti mobilnih telefona djeci, kao i o svojoj “blok” listi.

“Ja imam samo jedan broj telefona, godinama je tako. Malo duže sam na estradi, pa i sama komuniciram sa medijima, a ne samo PR. Blokiram ljude koji nekako dođu do mog broja telefona”, kazala je Seka za Blic, pa dodala:

“Jedna javna osoba me je blokirala, a htela sam da uđem na profil te osobe na Instagramu. Bilo mi je presmešno, pa sam stalno ulazila na taj profil da vidim da li sam i dalje blokirana. Onda sam videla da više nisam, da me je ta osoba odblokirala. Zašto je to uradila? Verovatno nema tako dobre fotografije kao što ja imam (smijeh) Muškarac je u pitanju, kolega”, ispričala je pjevačica.

“Deci dajem telefon. Oni su mali, često im ispadne, pa im ne dajem baš često. Deci ne znam da li ću ograničiti korišćenje društvenih mreža, jako je teško, Jakova recimo zanima TikTok. Treba dopustiti, ali dozirano. Jakov je zreliji za svoje godine, kao da nema 6”, navela je Seka.

“Godinama se nisam nešto posebno izjašnjavala na temu LGBT zajednice i Parade ponosa. Mislila sam da, ako nekome ne možeš dati pravu podršku, da to bude na pravi način, onda bolje nemoj ništa. Ja sam neko ko ljude deli samo na dobre i loše. Za mene ne postoje nikakve druge podele. Imam mnogo prijatelja koji su gej i idu u crkvu. Tu ne vidim ništa loše. Nikad nisam oduđivala to. Ljudi i treba da se vole, da dele dobrotu koju imaju”, ističe Seka.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije

Vanja A

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Vanja A

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s glumcem: “Postidim se”

Vanja A

Ostavite komentar