6. Jula 2019.

Seksepilne “Modelsice” promovisale šesti album “Evacutation”

Big Portal

Pod dirigentskom palicom nezaobilaznog vođe projekta i kompletnog autora pjesama Milana Vrbića Vrbe, stasala je već peta postava, a novitet je da se na ovom albumu ne pjeva samo na srpskom

Pod dirigentskom palicom nezaobilaznog vođe projekta i kompletnog autora pesama Milana Vrbića Vrbe, stasala je već peta postava “modelsica”, a novitet je da se na ovom albumu ne peva samo na srpskom. Konkretno, od (čak) šest pesama, tri su na engleskom jeziku.

– Imamo osam, devet aktivnih modela, svaka devojka radi u nekom delu sveta – objašnjava specifičnost “modelsica” za “Novosti” Vrbić. – Ima novih lica, cura od 15, 16 godina koje tek počinju, kao i starijih poput Anastasije Buđić. Uvek ih je više, da bi mogle da odrade sve poslove.

Pričajući o novim pesmama, Vrbić kaže da oni nikad “ne gađaju hitove”, i nastavlja:

– Mi pravimo repertoar za nastup, a ako neka pesma bude hit, odlično. Album je pola na engleskom zbog nastupa u inostranstvu. Doziramo sve, devojke moraju da se odmore, svaka od njih radi kao model. Jedan, dva nastupa, pa predah, pa ponovo…

Anastasija Buđić je prezadovoljna albumom, baš zbog numera na engleskom.

– Priželjkujemo proboj na inostrano tržište – ističe najpoznatija od aktivnih “modelsica”. – Tu su i pesme za domaću publiku koje su u našem stilu – poučne, šaljive… Spotovi su kontroverzni, jedva čekam da ugledaju svetlost dana.

Upitana da otkrije makar ponešto od tih kontroverzi, Anastasija se zagonetno nasmešila:

– Pogledajte moj “Instagram”, tamo ima “mejking of”. Sve je prelepo, izazovno. Poslednji spot, za pesmu “Nemoralno”, možda nam je i najbolji. Oduševiće se i muškarci i žene.

Anastasija je, kako kaže, u grupi već “13, 14 godina”.

– Ja sam “modelsica” pred penzijom, ovo je moj poslednji album.

Naslednice su tu…

– Jana je novo lice, ima 15 godina – ističe Anastasija. – Kali se, na obuci je, već je snimila dva spota. Prelepa devojka, želim joj svu sreću. Mnogo se radujemo kad vidimo naše naslednice. Pune su energije, posle ovog albuma na njima treba da ostane čitava priča. I mi smo nekad bile tako mlade, sve ima svoje vreme.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare