Seks umjesto heroina: Mučna borba Lili Alen sa opijatima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Seks umjesto heroina: Mučna borba Lili Alen sa opijatima

Pevačica Lili Alen otvoreno je progovorila o svojoj borbi sa narkoticima. U podkastu di-džeja Feta Tonija, “The Recovery”, pop zvijezda je ispričala da je zbog droge u jednom trenutku izgubila bebu, a da joj je u odvikavanju pomogao seks.

“Udala sam se sa 24, brzo nakon toga sam ostala trudna. Rodila sam mrtvo dete, bila sam u šestom mesecu trudnoće. Nakon toga sam bila jako depresivna i nisam se osećala kao pop zvezda. U tom trenutku sam pauzirala snimanje muzike. Sećam se da je Majli Sajrus tada objavila svoj veliki hit Wrecking Ball i da je bila prva koleginica koju sam javno podržala”, ispričala je Lili Alen.

Ubrzo nakon toga, drogu je pokušala da zameni alkoholom.

“Počela sam da varam tadašnjeg muža, a pila sam da se malo smirim što se droge tiče… Shvatila sam da ustajem ujutru i pijem votku, viski… Šta god da mi padne pod ruku, jer sam drogu samo zamenila time. Kroz glavu mi je protrčalo da, eto, sad imam problem s alkoholom. Ništa drugo mi ne pomaže. Možda bih mogla da pređem na heroin”, prisetila se Alen, pa otkrila da je ipak odlučila da je vreme da sa svime prestane.

“Pošto sam videla šta heroin radi ljudima, sama pomisao da to uzmem naterala me je da lepo ustanem i potražim preko potrebnu pomoć. Bilo je, stvarno, vreme da se suočim sa svojim demonima. Tada sam krenula put izlečenja i jedva sam se iščupala.”

Njenoj ispovesti tu nije bio kraj. U razgovoru za britanski “Guardian”, pop zvezde je otkrila da je iznenađena što je uopšte živa, posle ludih zabava u prvim danima karijere.

“Čudi me što nisam mrtva. Kada sam počinjala, muzička industrija je bila mesto hedonizma. Išla sam svakodnevno na divlje žurke, pune droge, alkohola i seksa. I seks može biti zavisnost, samo što to tada nisam znala”, ispričala je ona.

“Izabrala sam seks umesto heroina. Ljudi se lako prepuste. Tek kada sam rodila ćerke Etel (7) i Marni Rouz (6), postala sam odgovorna osoba”, dodala je ona.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Ko su kripto milijarderi? Čak 12 njih na velika vrata ušlo na listu najbogatijih na svijetu

Zeljka

U čast heroine: Postavljena spomen ploča Diani Budisavljević

Zeljka

Kada se po svijetu ide u penziju?

Zeljka

Ostavite komentar