Seks u vazduhu - moguće je, ali je strašno kad se ne otvori padobran - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Seks u vazduhu – moguće je, ali je strašno kad se ne otvori padobran

Lesi i Vilijam, zajedno su godinu dana, i odlučili su da učestvuju u neobičnoj avanturi, skoku s padobranom uz seks. Par je vodio ljubav u vazduhu tokom letenja, ali se njihova avantura završila u bolnici, jer je dečko zaboravio da otvori padobran

Ljudi imaju različite ideje kako bi začinili svoj ljubavni život, ali ideja jednog para, izgleda smešno i opasno. Zvuči gotovo nemoguće da bi bilo istina, ali jeste.

Lesli je istakla da je „seksualno veoma aktivna” i da je dovoljno da je Vilijam pogleda. “Sve ideje u seksu osmislim, kao i načine vođenja ljubavi”, rekla je Lesli.

„Ja sam adrenalinski tip, kao i Lesli, koja zna da mi uputi pravi izazov, pa njena želja odmah postaje i moja želja” istakao je Vilijam.

Par je svoj let proveo u ljubakanju, pre nego što je iskočio iz aviona. Iako je seks u vazduhu izgledao neobično, Lesli je bila uverena da neće biti problema.

„Pošto smo oboje nosili široke šortseve, mislila sam da ćemo moći da se povežemo bez muke”, istakla je Lesli.

Par je ispunio svoje najluđe seks- maštarije u vazduhu,tokom spuštanja padobranom, ali je zaboravio na vreme, kada je potrebno otvoriti padobran, pa je sve pošlo pogrešnim tokom.

Shvativši koliko su blizu zemlje, Vilijam otvara padobran svoje devojke, koji je zapeo i udario ga po licu, a on pada na zemlju.

„Kada sam ga videla na zemlji, prva misao koja mi je pala bila je da je mrtav “, seća se Lesli. Vilijam je dobio par povreda prepona, ali su lekari u bolnici konstatovali samo ozbiljan prelom nosa.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Nijansa zbog koje žene izgledaju prirodno i prefinjeno – ova boja kosa je najveći trend sezone

V.R.

Ostavite komentar