Ex Yu Magazin

Seks igre od kojih se tresla eks-Ju, a roditelji vam nisu pričali o njima

Prvo treba da razumijete da se 1986. godine školarci nisu upuštali u seks. Eventualno se u osmom razredu znalo za onu jednu djevojčicu koja je probala i u nju su svi gledali kao u posrnulu vanzemaljku. To je bar onaj zvanični dio za koji smo znali. Muvaš se, izađeš, ljubiš, eventualno igraš masne fote na rođendanima i to je to. A onda se pojavi tekst u novinama da maloljetni orgijaju na rođendanima. Zapravo, tada to nije proglašeno za orgije, već je objašnjeno da su fote zamijenile nove igre. Šokantne, užasne.

U “lepezama” djevojčice (djevojke) na žurki stanu u krug, nagnu se jedna prema drugoj, lica su im spojena i tako se “aranžiraju” u lepezu, a dječaci (mladići) ih “obrađuju” od pozadi.

U “kamenim facama” muškarci goli sjednu oko velikog, okruglog stola sa stolnjakom koji se spušta skoro do zemlje. Jedna djevojka se uvuče ispod stola i nasumice izabere jednog od njih kog oralno zadovoljava. Cilj igre je da on zadrži “kameno lice” i ne pokaže da baš njega “radi”. Dječaci su međusobno pogađali ko je “žrtva” i igrali na ispadanje.

Tu je i “punjena patka”. U ovoj varijanti djevojka je u ulozi patke. Bježi, muškarci je jure, i svako ko je stigne automatski stiče pravo da ima seks sa njom.

Kasnije se pronijela priča da je sve to izmislio jedan beogradski novinar u odsustvu zanimljivih tema, ali već je bilo kasno, jer čak i da je tako, klinci su dobili ideju i svi su pričali samo o tome ko pravi takve rođendane i kako upasti na njih.

Činjenica je da je rijetko ko poznavao nekoga ko se igrao perverznih igara, ali roditelji su iznenada počeli da zahtijevaju prisustvo starijih osoba na rođendanu na koji ideš ili – “sjedi di si ni za di si nisi”.

U odsustvu hrabrosti za tako ekstremnim igrama, momci su navodno nabavljali afrodizijake tipa “španska mušica” i “johambin” i sipali ih djevojkama u piće i onda bi čekali reakciju. To nisu radili da bi ih napastvovali, već da bi vidjeli reakciju. Zapravo, u većini slučajeva bi u piće sipali ricinus ili nešto slično, a drugarima se hvalili da je u pitanju bio afrodizijak. Tako su valjda ispadali face. Johambin…zvuči tajanstveno, a zapravo je riječ o čuvenom prepratu koji širi krvne sudove i daje se kravama kao afrodizijak. Poznato je da se johambin daje krupnoj stoci za jačanje polnog žara. Učestalo korišćenje djeluje toksično i može da ubrza puls, ošteti srce i bubrege.

Ukoliko vam sve ovo zvuči kao “lovačka priča”, testirajte neke ljude koji su u to vrijeme išli u školu. Dovoljno je da izgovorite “lepeze” ili “kamena lica” i osmotrite njihovu reakciju. Neki će se zakikotati, a drugi će progutati knedlu i očitati vam lekciju o nemoralu današnjih generacija.

Danas objavljeno

Supermama rodila 22. dijete: U trudnoći je provela 800 nedjelja života

Z.K

Novi onlajn program Malog pozorišta “Duško Radović”

Z.K

Pjevačica je otkrila zastrašujuće detalje otmice: “Bila sam omamljena poput zombija”

Z.K

Ostavite komentar