Seka suprugu Veljku poslala poruku zbog koje SUZE SAME TEKU - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka suprugu Veljku poslala poruku zbog koje SUZE SAME TEKU

Pjevačica Seka Aleksić porodila se prije manje od mjesec dana i na svijet donijela sina Jovana. Mnogi komentarišu da nakon porođaja izgleda fenomenalno i da blista, te je očigledno da je za to zaslužan njen suprug Veljko koji, kako kaže Seka, pruža joj bezuslovnu ljubav svih ovih godina.

Kako se juče proslavljao Dan zaljubljenih, Seka je objavila zajedničku fotografiju sa svojim dragim, poslala mu emotivnu poruku i pokazala mu još jednom koliko joj znači.

https://www.instagram.com/p/B8hrNjlndYQ/?utm_source=ig_embed

– Tvoje riječi i tvoje ćutanje su podjednako ljekoviti. Ne rekavši ništa, rekao si mi sve i ta tišina mi je prijala više od razgovora, toliko da sam imala potrebu da zabilježim ovaj specifičan i neponovljiv momenat. Ovako, sjedeći u kolima jedno pored drugog, nismo mogli ni da slutimo koliko je važna i velika ljubav koju imamo nas dvoje. Samo znamo da postoji i da smo toj ljubavi u potpunosti predani… Osjećamo to. Upisano je negde na tijelu, u vremenu, u prostoru, na Suncu koje nas je ovog jutra obasjalo… Upisano je na zvijezdi koju sam ti pokazala. Svuda je, a opet u nama je. Bezuslovno i vjerovatno beskrajno… Vjerovatno beskrajno jer nikada nećeš saznati koliko te mogu voljeti, neću ni ja, jer ću te svakog dana voljeti sve više. Jer mi svakog dana daješ sve više razloga da te volim. Jer se i sa bokserskim rukavicama ti najviše boriš za ljubav. A ovo nije ljubav, ovo je tvrđava od ljubavi sa lavirintom čije puteve poznajemo samo mi. Dužih ljubavi možda ima. Milijih srcu nigdje. Hvala anđelima što su mi poslali jednog od njih i Svetom Trifunu što čuva ovu i svaku iskrenu ljubav. Zato, ovog dana, slavim i veličam njegovo ime. Kao i svakog dana. Hvala ti Bože – napisala je Seka.

Danas objavljeno

Ljubav koja traje 34 godine: Boba Živojinović otkrio tajnu dugog braka

Vanja A

Ela Dvornik o životu na selu: Komšije dolaze bez najave

V.R.

Najljepše društvo: Maja Šuput uživa sa sinom na prvom zajedničkom ljetovanju

V.R.

Ostavite komentar