Seka Sablić je sina rodila u 34. godini i SVI KAŽU DA LIČE - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka Sablić je sina rodila u 34. godini i SVI KAŽU DA LIČE

Seka Sablić ima sina Stefana koji je uspješni pozorišni reditelj. On je od majke naslijedio dar za umjetnost, a poznata glumica je ponosna na njega.

Stefan ima sina Leona za kojeg je Seka izuzetno vezana i svaki slobodan trenutak provodi sa njim. Glumica je Stefana dobila u 34. godini.

– Ja sam veliki profesionalac i mislim da i moj sin Stefan ide istim putem. Sigurna sam da je veoma ozbiljan i vjerujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se i da se ne miješam, mada vjeruje da ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo povjerenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu.

Stefan se bavi i muzikom. Postdiplomske studije pozorišne režije nastavio je na univerzitetu u Tel Avivu, a radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku.

Jednom prilikom Seka je izjavila za Blic kako sinu nisu potrebni njeni savjeti, već posao.

–  Stefanu nisu potrebni savjeti, potrebno mu je dati posao koji nema i koji se teško dobija. Mislim da je polako i odustao da se bori, da imam neke moći, pomogla bih mu – rekla je glumica za Blic nedavno.

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar