Seka Aleksić se kroz suze prisjetila oca i otkrila potpuno nepoznat detalj iz svog života - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka Aleksić se kroz suze prisjetila oca i otkrila potpuno nepoznat detalj iz svog života

Pevačica je otvorila dušu i prepustila se emocijama

Seka Aleksić, gostujući u jednoj emisiji, otvoreno je pričala o svojim počecima, roditeljima, karijeri, majčinstvu, ali i trenutku kada je izgubila oca.

– Tata mi nedostaje puno, sećam se njega veoma često. Kad čovek izgubi roditelja, bez obzira što ja sa mojim tatom nisam bila svakodnevno, ima perioda kad se smo se čuli jednom godišnje. Kad čovek izgubi roditelja, definitivno ode jedan deo njega, i to se ne vraća – rekla je Seka u emisiji “Sceniranje” i dodala:

– Moj tata je doživeo da vidi Jakova, kad se rodio. To je neki momenat koji pamtim. Žao mi je što nije video Jovana, ali obzirom da je video Jakova, jako sam srećna. Posle toga, bukvalno posle 3-4 nedelje je preminuo. Kad se to desi čoveku se vraćaju slike iz detinjstva, falio mi je tata u životu. Mama me je sama odgajala. Ne može niko ko je razveden da kaže “Dovoljno je što živi sa jednim”, nije dovoljno. Ljubav nedostaje – kaže pevačica, a onda ispričala da je na početku svoje karijere bežala od kuće, kako bi pevala:

– Kad vidim danas devojčice od 14 godina, nije mi jasno kako sam ja počela tad. Sad razumem moju majku. Ja sam imala veliku želju, to je sve rušilo. Meni mama nije dozvoljavala, ali sam bežala od kuće da bi išla da pevam. Imala sam veliku želju da budem pevačica, moja slika mene je bila slika Vesna Zmijanac kad u beloj bundi izlazi iz mercedesa sa crnim naočarima, ja kad sam to videla, to sam želela. Doživela sam taj momenat da izađem u beloj bundi iz mercedesa. Doživela sam svoj san u realnosti, ja sam to shvatila pre par godina – rekla je Seka u Sceniranju. 

 Jednoj Svetlani od 14 godina je bilo teško da ode i zaradi prvi novac. To je bilo 20 maraka. Znam da je to bilo 5 puta više od zarade moje majke. Kad sam donela kući novac, mama je mislila da sam ukrala. Pitala se odakle mi, ja sam joj rekla da je od pevanja. Bila je jako ljuta. Krišom sam izlazila, dok je spavala  – rekla je Seka. 

Seka se prisetila koliko joj je Vesna Zmijanac značila i odakle ljubav prema njoj: 

– Moji mama i tata ne žive zajedno od moje šeste godine. On je bio u inostranstvu, znao je kad sam počela da pevam. Kad sam se rodila tata je govorio “Ovo će biti moja Vesna Zmijanac”, odatle moja ljubav prema Vesni. I dalje drhtim pred njom. Vesna me je podržala, kad me videla prvi put rekla je: “Mala ti si opasna, napravićeš haos”. Rekla mi je da budem pametna, da slava prođe, da moram ostati čovek, bila je brižna prema meni – otkrila je Aleksićeva u Sceniranju. 

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar