Seka Aleksić otkriva: Nikada više kod Dragane - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Seka Aleksić otkriva: Nikada više kod Dragane

Pjevačice su se posvađale prije 10 godina, jer je Seka ogovarala Draganu

Seka Aleksić i Dragana Mirković nekada su bile bliske prijateljice, čak su i na zimovanja išle zajedno. Sve se promenilo 2010. godine, kada su se posvađale, pa je Seka preko svojih advokata zahtevala da se njeni spotovi više ne emituju na televiziji DM Sat.

Naime, Aleksićeva je sinoć odgovarala na pitanja fanova na Instagramu. Kada je dobila pitanje da li će se nekada ponovo pojaviti na DM Sat televiziji, pevačica je dala kratak i jasan odgovor:

Podsetimo, sukob između dve pevačice je nastao kada je Dragana saznala da je Aleksićeva ogovara kod zajedničkih menadžera. Njih dve nikada nisu javno ulazile u detalje ovog sukoba, osim što je Seka potvrdila da ne priča sa koleginicom, dok je Dragana pre dve godine otkrila da je Seki sve oprostila.

“Znam da Seka treba da se pojavi u Pinkovim zvezdama, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem ljude, bez obzira da li su to zavredili ili ne”, ispričala je Mirkovićeva za Alo tada i dodala da voli da oprašta jer se tako rešava nepotrebne negativne energije.

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Usred Majamija Jokiću pjevali himnu “Bože pravde”

Vanja A

Njih Nina Janković gleda kao druge roditelje!

Vanja A

Ostavite komentar