Seka Aleksić nastupila u Beogradu: Stajlingom je oduševila - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka Aleksić nastupila u Beogradu: Stajlingom je oduševila

Seka Aleksić je nakon godinu dana sve obradovala nastupom.

Pevačica Seka Aleksić nastupom na jednom beogradskom splavu prekinula je pauzu od godinu dana i obradovala publiku. Pojavila se u crnoj haljini, koja prati liniju tela i pokazala da sjajno izgleda, a odlučila je i da pormeni frizuru i ponese dugu, ravnu kosu.

Tada se osvrnula na događaje koji su se izdešavali u prethodnom periodu i objasnila kako je bilo njoj i njenoj porodici tokom pandemije:

– Situacija u finasijskom smislu je sve generalno pogodila ne samo pevače i ugostitelje, ali jeste jednim delom više nas. Kada gledamo probleme i muke, svakome je svoja najveća. Pogodilo je sve i nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo. Kada sam bila mlađa više sam trošila novca na stvari koje mi sada ništa ne znače. Bukvalno tašne, haljinice, cipele poklanjam sestrama, drugaricama i tako razmišljam već jedno 12, 13 godina – kaže Seka Aleksić za Blic i dalje otkrila da li je nju pogodina finansijska kriza kao mnoge iz industrija koje su tokom pandemije morale da zaustave posao.

– Suprug i ja smo, što kažu naši ljudi, znali da sačuvamo nešto za ovakve dane. Generalno ne treba se oslanjati samo na ovaj posao. Svako ko je nekako vredan, ko je snalažljiv, imaće dodatna dva, tri poslića koje može da radi, da preživi, da se snađe.

Do septembra ima mnogo zakazanih nastupa, ali ipak je malo i usporila kako bi više vremena mogla da posveti članovima porodice:

– Ne mogu tek tako da se ođednom vratim da radim pet dana u nedelji. Nije mi prirodno. Imam dvoje male dece kući i trudim se da radim samo vikendom – iskrena je Seka.

Istakla je i da su se tokom pandemije njeni članovi porodice još više posvetili jedni drugima, da se više poštuju i vole.

Danas objavljeno

Dizajnerka optužila Natašu Bekvalac i Rastu za plagijat!

Zeljka

Sa ukusom ili ne? Iva Štrljić u najprovokativnijem izdanju do sada

Zeljka

Fotografija sa svadbe Mate Rimca: Bajaga i žuta Nevera

Zeljka

Ostavite komentar