Seka Aleksić: Moji sinovi su kao bebe - isti otac - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka Aleksić: Moji sinovi su kao bebe – isti otac

Folk pevačica s o pričama na koga liče njeni naslednici Jakov i Jovan

PEVAČICA Seka Aleksić redovno, pre svega putem “Instagrama”, pokazuje koliko je srećna kada uživa u porodičnoj idili, uz supruga Veljka, sina Jakova koga su dobili u septembru 2016, i bebicu Jovana, koji se rodio u januaru. Folkerka ga je, brzo po dolasku na svet, pokazala javnosti, pa su, logično, odmah krenule priče znanih i neznanih o tome na koga liči. Nekima je bio isti Veljko, neki su primećivali kako baš liči na Seku. Ona je, kao svaka majka, videla nešto treće. Glavni joj je utisak da Jovan jako liči na Jakova kad je on bio beba.

– Neverovatna sličnost, kao da su blizanci – za “Novosti” veli Seka.

Aleksićeva pošteno priznaje:

– I jedan i drugi su isti tata kao bebe. Kasnije, Jakov je počeo više da liči na mamu, a za Jovana videćemo. Nama to nije važno, zdravlje je najbitnije.

Nedavno je Seka na društvenu mrežu okačila fotografiju njih četvoro zajedno, i, kao i uvek u takvim prilikama, izmamila mnogo hvalospeva i komentara oduševljenih pratilaca. Veliku pažnju su, međutim, privukle i reči koje je pevačica nadahnuto napisala:

– Majčine misli prolaze od raja, to jest najlepših želja i molitvi svojoj deci, pa sve do pakla – grdeći, plašeći se ili brinući za njih, ali, u svakoj toj misli nalazi se iskrena želja i potreba majke da njeno dete bude dobro. Tu je i zaštitničko seme, čiji je plod sigurno i voljeno dete. Tu je i najrazličitija paleta boja i osećanja kojom majka boji crno-beli svet svojoj deci. Zato razumem sve majke, kada su umorne ili kada, iz straha, povise ton. Sve se tu pronalazimo, ali, od straha je važnija ljubav koju im pružamo.

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar