13. Novembra 2021.

Seka Aleksić: “Marina Tucaković mi je pred smrt napisala TRI pjesme”

Big Portal

Pevačica Seka Aleksić otkrila je da se posvetila novim pesmama koje je pred smrt napisala Marina Tucaković.

– Pred Novu godinu se očekuje moj singl koji je pisala Marina Tucaković. Imam njene tri pesme koje je pisala za mene. Ostvarile smo posle nekoliko godina pauze ponovo saradnju. I na proleće za moj rođendan planiram da izdam album – kaže  Seka Aleksić i dodaje da niko neće uspeti da piše tekstove poput Marine Tucaković.

– Teško će neko uspeti da nadmaši Marinu. Za moju karijeru su vezani Marina i Dragan Brajović Braja. To su ljudi koji su godinama pisali, pišu i napravili su velike hitove. Tu je i Jelena Trifunović sa kojom u poslednjih nekoliko godina sarađujem. Marina je bila uvek nešto posebno – kaže emotivno Seka.

Novi imidž

– Ovo je nešto staro-novo na meni. Sve sam do sada imala na sebi. Nego možda sada deluje drugačije, jer sam smršala – kroz osmeh je rekla Seka i naglasila:

https://www.instagram.com/p/CV2L7q9N7nr/?utm_source=ig_web_copy_link

– Primetila sam da je sada u trendu kratko. Zapazila sam kod moje lepotice Sare Jovanović da ima kratku kosu i šiške, kao i kod Edite Aradinović. Valjda nam svima dosadi duga kosa i čokoladna boja, pa zato treba menjati. Nisam osoba koja misli da žene menjaju frizure samo kad su nezadovoljne. Mi to uvek radimo kad smo srećne.

Jedem kašasto, zato sam smršala

Pevačica je otkrila da je do sada uspešno uspela da skine 11 kilograma, ali da stalno kuburi sa kilažom.

– Sada sam već skinula 11 kilograma. Osoba sam koja stalno kuburi sa kilažom, tako da ovo nije ništa ni novo, a ni staro. Verovatno ću se opet ponovo ugojiti. Bitna je zdrava hrana, savet nutricioniste, pet obroka dnevno, voće, povrće, kašasto. Bazira se sve na proteinima, bez bilo kakvih dijeta. Bitno je da se probuši kašika na zdrav način – poručuje Seka.

O braku sa Veljkom

– Veljko je prepun ljubavi, ne samo za porodicu nego za sve, tako da se nekad i naljutim, jer bukvalno svakoj sitnici želi da da neku pažnju. Onda shvatim da grešim, jer je to u stvari hrišćanski i da tako treba svi da radimo – rekla je ranije pevačica.

https://www.instagram.com/p/CVfrZLRtbUr/?utm_source=ig_web_copy_link

Na pitanje da li ona brine o novcu ili ipak njen suprug, pevačica je kroz osmeh rekla:

– Ja da vodim finansije ja bih davno propala. Moj muž je zadružen za to.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare