8. Februara 2020.

Seka Aleksić kupuje kamion i pokreće nov biznis!

Big Portal

Seka i Veljko planiraju da otvore kiosk sa zdravom hranom, a radove na novom projektu lagano privode kraju. Budući da Seka i Veljko u poslednjih nekoliko godina strogo vode računa o pravilnoj ishrani, žele da svoje zdrave navike prenesu i na druge. Osim što će imati široku ponudu zdravih obroka, pevačica i njen suprug planiraju da angažuju nutricionistu, koji će deliti savete svima koji se budu hranili kod njih, otkriva naš izvor.

– Otkako su se Seka i Veljko venčali, njegov plan je bio da pokrene sopstveni biznis. Međutim, dugo se nisu stekli uslovi za to jer im je oboma najpre Sekina karijera bila prioritet, a potom i njihova porodica. Ali tek kada je drugi put ostala trudna, počeli su da razgovaraju o novom biznisu – kaže na početku razgovora za “Alo!” naš izvor i objašnjava da je kiosk sa zdravom hranom bio logično rešenje.

– Veljko se dugo profesionalno bavio kik-boksom, a takav stil života zahteva poštovanje rigoroznih dijeta. Zbog toga je oduvek želeo da otvori restoran zdrave hrane kako bi zdrave navike preneo na druge. Predložio je svojoj supruzi da to urade, a njoj se ideja odmah dopala – kaže naš izvor i objašnjava da bračnom paru nije dugo trebalo da pređe put od ideje do realizacije.

Kod nas je uvek haos! Otkako je Seka dovela sina Jovana kući, ne krije da je kod njih u kući uvek haos. – Kod mene je haos objasniti zašto je Jovan mali i ne može sa njim da se igra, trči… Ne može da drži automobil i zašto traži mleko. A tek zašto mu mama kaže “beko”, nema potrebe – zovi ga lepo bata Jovaneee – našalila se pevačica na Instagramu.

– Odmah su se raspitali o svim prednostima i manama restorana zdrave hrane, a budući da takav biznis zahteva rad i ulaganje vremena, shvatili su da im porodične obaveze to u ovom trenutku ne dozvoljavaju. U poslednjih nekoliko godina, veoma su popularni kiosci sa zdravom hranom, u kojima su korisnicima na usluzi i nutricionisti – kaže naš izvor i objašnjava da Seka i Veljko uveliko rade na otvaranju svog prvog kioska.

– Odmah su angažovali dizajnera, koji im je predložio da umesto klasičnog ugostiteljskog objekta otvore kiosk u obliku kamiona kakvi su popularni u Americi. Kiosk će otvoriti u blizini jednog velikog tržnog centra u Beogradu, a u planu je da imaju letnju baštu, koja će moći da se zatvori tokom zimskih dana. Planiraju da angažuju najbolje nutricioniste, ali i kuvare, jer svojim gostima žele da ponude najbolje. Plan je da na leto počnu s radom, a ukoliko se njihov biznis pokaže kao uspešan, Seka i Veljko žele da otvore lanac kioska – kaže naš izvor na kraju.

Foto: Z. Milanović

Izvor. Novosti

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare