SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ''Mi nismo anđeli'', a evo kako on izgleda sada - BIGportal.ba
Ex Yu

SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ”Mi nismo anđeli”, a evo kako on izgleda sada

Film “Rokenrol uzvraća udarac”, poznat i kao “Mi nismo anđeli 3” je treći nastavak kultnog ostvarenja “Mi nismo anđeli”.

Međutim, ovaj nastavak odstupa od prethodna dva, jer se zasniva na priči Srđana Dragojevića „Dan kad je crk‘o Maršal“, i glumi značajno izmijenjena glumačka postava u odnosu na prethodna dva filma.

FOTO: ZLATKO RAKONJAC/YOUTUBE
FOTO: ZLATKO RAKONJAC/YOUTUBE

Jedna od protagonista filma je folk pjevačica Seka Aleksić koja ima manju ulogu, a glavu ulogu pored Nikole Pejakovića (Borko Pavić Dorijan) tumačio je mladi Zlatko Rakonjac koji se odlično snašao u ulozi tinejdžera Marka.

Borko Pavić Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prodao dušu Đavolu kako bi u Jugoslaviji postao rok zvijezda i stekao bogatstvo i slavu. Marko i Dorijan mijenjaju mjesta, bolje rečeno tijela, i Seka tada “pada” u ruke smušenog Marka koji nije ni svjestan šta ga je snašlo.

FOTO: ZLAKO RAKONJAC/YOUTUBE
FOTO: ZLAKO RAKONJAC/YOUTUBE

Nakon ove uloge, Marko tj. Zlatko pojavio se u filmovima “Ne skreći sa staze” i “Na lepom plavom Dunavu”, a glumio je i u nekoliko epizoda serije “Žene sa Dedinja” i danas izgleda ovako, piše Puls.

Danas objavljeno

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Zeljka

Sloboda Mićalović, zvijezda serije “Tajna vinove loze” priznala kako se nosi sa pritiskom slave

Zeljka

Branko Đurić i Bred Pit u istom kadru: “Neki tip nam uletio”

Zeljka

Ostavite komentar