Seka Aleksić iskreno o životu i poslu: Veljko je uticao na to da se povučemo u Staru Pazovu, daleko od estradnih tračeva - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka Aleksić iskreno o životu i poslu: Veljko je uticao na to da se povučemo u Staru Pazovu, daleko od estradnih tračeva

Pjevačica Seka Aleksić priznaje da joj nedostaje posao, ali otkriva zbog čega je odlučila da živi povučenim životom, daleko od centra estradnih dešavanja.

– Svakako da mi posao nedostaje, kao i većini, koji su nažalost uskraćeni za to zadovoljstvo, ali prosto situacija je takva da moramo da mirujemo i da čekamo neke bolje dane, neko bolje sutra. Što se tiče mog posla, ne znam kada će to da krene, nemam ni pretpostavku. Videćemo šta će se dešavati u neko skorije vreme – rekla je pevačica.

Seka kaže da je njen suprug Veljko Piljkić u najvećoj meri uticao na to da njihova porodica živi povučeno, daleko od estradnih dešavanja.

– Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno.

Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno – istakla je pevačica.

Na pitanje da li prava prijateljstva na estradi postoje, odgovorila je:

– Prijateljstva postoje i ukoliko ste pravog i normalnog razmišljanja naravno da ćete naći neku svoju srodnu dušu, a ako se ta srodna duša kao prijatelj bavi istim poslom kao i vi, to je onda još lepše i bolje. Moja srodna duša i moj prijatelj sa estrade je Slađa Alegro i sa njom se družim, volim i poštujem.

– Uopšte ne razmišljam u tom smislu da li me je neko od kolega razočarao, jer posao gledam kao posao, kolege volim i poštujem. Nisam imala preteranu priliku da se sa njima družim da mogu da kažem da me je neko razočarao ili nije – rekla je ona.

Izvor: Kurir/Novosti

Danas objavljeno

Porodila se košarkašica Nataša Kovačević

Zeljka

I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

Zeljka

Tanja Bošković: “Tijelo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao”

Zeljka

Ostavite komentar