25. Juna 2019.

Seka Aleksić do detalja opisuje drugu trudnoću, a ovako je reagovao sinčić Jakov!

Big Portal

Pjevačica ne krije sreću zbog blagoslovenog stanja, djeca su joj najveće bogststvo!

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem čeka bebu, a sada je progovorila o detaljima trudnoće.

Ona je istakla da se osjeća božanstveno i da nema ljepšeg osjećaja, kao i je Veljko bio prisutan kada je saznala da je trudna.

“Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne mjeri samo se osjeti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku”, rekla je Seka, koja je na početku trudnoće i pol bebe još uvijek ne zna, njen sin priželjkuje muško društvo.

https://www.instagram.com/p/ByM36vvh3_l/

“Od kada smo mu saopštili lijepu vijest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata”, kroz osmijeh kaže pjevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno odgovara:

“Mislim da će biti ljubomoran ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način.”

Seka Aleksić se prvi put porodila prije dvije godine u Srbiji, iako je plan bio da se porodi u Beču. Ona i Veljko su uveliko imali spremno ime za sina – Jakov Serafim, a i sada je tako. Iako ne znaju pol bebe, imena su spremna bez obzira na to da li će dobiti dječaka ili djevojčicu.

https://www.instagram.com/p/BxhtP7Gohmi/

“Nama kao roditeljima je svejedno. Šta Bog da, najbitnije je zdravlje djeteta. Imena imamo odavno i to nekoliko na spisku”, istakla je pjevačica koja planira da bude aktivna trudnica.

“Nastupaću sve dok se budem osjećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionisati potpuno normalno”, izjavila je Seka.

https://www.instagram.com/p/Bw_0ubbn4f2/

Glossy, Foto: Instagram/Printscreen

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare