Seka Alekić se odlučila na veliku promjenu: Ne priliči mi jer sam majka - BIGportal.ba
Ex Yu

Seka Alekić se odlučila na veliku promjenu: Ne priliči mi jer sam majka

Pevačica Seka Aleksić ispričala je da ima u planu da se reši određenih tetovaža, a govorila je i o bavljenju poljoprivredom, što je poslednjih meseci jedna od aktivnosti kojom se bavi zajedno sa suprugom Veljkom

Seka je donela odluku da skine tetovaže koje je uradila ranije, i od osam tetovaža koje je počela da radi još kao tinejdžerka, sada je počela da skidanjem jedne po jedne.

Uz konsultaciju sa svojim duhovnikom, ona je shvatila da joj tetovaže više ne priliče budući da je majka. Seka i njen suprug “bacili” su se na uzgajanje organskog povrća, a imaju u planu i da prošire ovu delatnost.

Seka i Veljko počeli da se bave poljoprivredom

– Tako je. Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali otom potom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas – rekla je pevačica.

Seka je ponosna mama dva dečaka, a kako je sada istakla, nakon sinova Jakova i Jovana volela bi da dobije još dvoje dece – devojčicu i još jednog dečaka.

– Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro – istakla je Seka Aleksić.

Danas objavljeno

Komšije Dare Bubamare iz Novog sada razvezale jezik: Pjevačica ima penthaus u elitnom dijelu, a evo kakva je privatno!

V.R.

Nada Topčagić: Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

V.R.

Džejla Ramović napustila Balkan: Upisala fakultet daleko od kuće, sestra joj uputila dirljivu poruku

V.R.

Ostavite komentar