Šef splitskog HDZ-a optužio Pamelu Anderson za specijalni rat protiv Hrvatske - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Šef splitskog HDZ-a optužio Pamelu Anderson za specijalni rat protiv Hrvatske

PREDSJEDNIK splitskog HDZ-a Petar Škorić optužio je Pamelu Anderson za učestvovanje u specijalnom ratu protiv Hrvatske. I mi ne vjerujemo u ovaj naslov, ali je tako.

“Ko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske”, napisao je Škorić uz objavu članka naslovljenog “Pamela Anderson: ‘Hrvatska treba izaći iz nacionalističke prošlosti’.

“Nesposobna budaletina”

Osim po svojoj stranačkoj dužnosti, Petar Škorić je poznat po tome što je novinarku Maju Sever nakon ukidanja Hrvatske uživo prozvao “osobom koja mrzi sve hrvatsko”.

Takođe, radi se o istom onom Petru Škoriću kojeg je Gotovina na čuvenoj snimci iz Knina prozvao “nesposobnom budaletinom”.

Prije dvije godine ovaj HDZ-ovac je uputio gnjevno pismo upravi biblioteke jer je bio uvjeren da nisu na njemu primjeren način obilježili pad Vukovara.

Prošle godine naljutio se na Stručni odbor Hrvatskog književnog društva zbog Prijedloga za osnivanje Radne grupe za književne usluge za LGBTIQ korisnike.

Tom prilikom je na Facebooku objavio poduži status, naslovljen “UDRUŽENOM LGBT AKTIVIZMU NIJE MJESTO U STRUKOVNIM UDRUGAMA!”

Trči Pamela, trči

 

 

Index

Danas objavljeno

Slon upao u selo, mještani preplašeni: Rušio je sve pred sobom

V.R.

Šon Pen se ne vraća na snimanje serije dok se cijela ekipa ne vakciniše

V.R.

Svetlana Bojković i Marijana Mićić na pauzi snimanja

V.R.

Ostavite komentar