Sećate se Suzan Bojl? 13 godina je prošlo, danas je otmena i elegantna - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sećate se Suzan Bojl? 13 godina je prošlo, danas je otmena i elegantna

Kada se prvi put pojavila, svet je ostavila bez daha.

Njen glas, talenat, njen izgled, njena pojava. Od njenog prvog pojavljivanja u “Britanija ima talenat” do danas prošlo je 13 godina, a sve je potpuno drugačije od te audicije u Glazgovu.2

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

“Znam šta misle, ali kakve to veze ima sve dok ja mogu da pevam? Nije ovo takmičenje lepote”, rekla je u jednom od prvih intervjua za “Sunday times” svesna snažne reakcije javnosti na njenu pojavu.

Do kraja sezone u “Talentu”, bila je favorit publike i postala uzor svima koji imaju san. Nije pobedila, bila je druga, ali je svoj san ostvarila.

Samo u prvoj godini posle takmičenja zaradila je 5 miliona funti od pevanja, narednih godina snimila je nekoliko albuma, nastupala sa izuzetno uspešnim i popularnim muzičarima i održavala koncerte.

Do sada je zaradila, ukupno, više od 22 miliona

U njenom usponu, veliku ulogu imale su društvene mreže i njena popularnost na njima. Njena audicija, za samo nedelju dana, pregledana je 66 miliona puta, a njena biografija na Wikipediji pregledana pola miliona puta.I dalje živi u svom rodnom gradu, u Blekburnu, u kući koju je kupila od zarade 2010. godine. Nikada se nije udavala, i dalje radi povremeno kao volonter u crkvi.

B92.

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar