SDS traži kopiju dokumenta koji je uručen Briselu - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

SDS traži kopiju dokumenta koji je uručen Briselu

Šef poslaničkog kluba Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić uputio je zahtjev predsjedniku parlamenta Nedeljku Čubriloviću da im dostave integralni dokument “Programa reformi”, koji je dostavljen u sjedište NATO saveza u Briselu.

“Obraćam Vam se sa zahtjevom da Klubu poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odmah dostavite integralnu verziju Prgorama reformi BiH, koju je 23. decembra Predsjedništvo BiH uputilo u sjedište NATO-a u Briselu, odnosno da od Kabineta člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske zvanično tražite ovjerenu kopiju pomenutog dokumenta u integralnoj verziji, ukoliko Vam isti nije na raspolaganju”, kaže se u zahtjevu poslaničkog kluba SDS.

Kako BN saznaje, u zahtjevu se navodi da je tokom nedavno održane posebne sjednice Narodne skupštine BiH ustanovljeno da podijeljeni dokument “Programa reformi” nije cjelovit, što je, kako stoji u zahtjevu, tokom skupštinske rasprave priznao i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

(BN)

Danas objavljeno

Tužiteljka Diana Kajmaković završila na američkoj crnoj listi

Vanja A

EU će odložiti odluku o ograničenju cijena ruske nafte

Vanja A

Grosi: Svijet na istorijskoj prekretnici

Vanja A

Ostavite komentar