“SDS JE JEDINI IZBOR” Nakon Dodikove izjave da će biti kandidat SNSD oglasio se Mićić - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

“SDS JE JEDINI IZBOR” Nakon Dodikove izjave da će biti kandidat SNSD oglasio se Mićić

Razgovarm sa svima kojima je u cilju razvoj Semberije, jer naši projekti moraju biti nastavljeni. Srpska demokratksa stranka je naš jedini politički izbor, poručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić nakon što je lider SNSD sinoć rekao da će on biti njihov kandidat i da je to “već završeno”.

Mićić danas nije odgovarao na naše pozive, ali je na svom Fejsbuk profilu objavio kratku poruku kojom ne demantuje, ali ne potvrđuje Dodikove tvrdnje da je sve između njih dogovoreno.

Podsjećamo, Milorad Dodik je na jučerašnjoj Posebnoj sjednici NSRS izjavio je da opozicije više nema u Doboju, a potom je govorio o političkim kombinacijama u Bijeljini, gdje SNSD pregovara o saradnji na izborima sa aktuelnim gradonačelnikom i predsjednikom lokalnog SDS Mićom Mićićem.

– Još sada kada Mićo pređe kod nas i bude naš kandidat za gradonačelnika. Samo da vas obavijestim da je to gotovo. Napadamo Bijeljinu! Sada će vjerovatno Mirko Šarović izbaciti Mićića iz SDS – rekao je Dodik na sjednici Narodne skupštine RS.

Danas objavljeno

U institucijama BiH uporno kriju diplome zaposlenih

M.

Ročište Alisi Mutap: Šta je tužiocima rekao zaštićeni svjedok

M.

Nova pravila za ulazak u Hrvatsku

M.

Ostavite komentar