Scena u kojoj je Izet Fazlinović predvidio pandemiju - BIGportal.ba
Ex Yu

Scena u kojoj je Izet Fazlinović predvidio pandemiju

Jedna od uloga s kojom je pokojni Mustafa Nadarević stekao veliki broj fanova bila je i ona Izeta Fazlinovića u seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

Izet je, osim po zavodničkim poduhvatima, bio poznat i po svojim preduzetničkim idejama, a u prvoj sezoni serije se dosjetio da bi mogao prodavati maske za lice jer je “epidemija neizbježna”.

Ono što nam je tada bila samo smiješna scena u seriji, kasnije je postala naša svakodnevica pa nije neobično što se ova scena za vrijeme pandemije naveliko dijelila društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

“Pandemija je neizbježna. Pitanje je samo dana kad se desiti. E kad udari, onda mi moramo bit spremni”, govori Izet kućnoj pomoćnici Šefiki.

“Pa će te ta maska spasiti, jel?”, bocka ga Šefika.

“Pa jašta neg’ će me! Kako si glupa, ništa ne znaš. Pogledaj ove slike. Sve Japanci u maskama, idu na posao u maskama, idu po ulici u maskama, valjda i kod kuće se seksaju u maskama”, odgovara joj Izet u svom stilu, a onda mu dolazi ideja: “Šefika moja! Pa bravo, bravo! Ljudi će onda kupovat’, ove maske! Ma nema ovo veze! Ovo je samo prototip, Šefika, prototip.”

Nezavisne

Danas objavljeno

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

“Toma” najgledaniji film domaće kinematografije

Vanja A

Ostavite komentar