Savršeno jasne fotografije telefona Huawei nova 10 Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Savršeno jasne fotografije telefona Huawei nova 10 Pro

Iz kompanije Huawei stigao nam je telefon popularne nova serije, sa revolucionarnim dostignućima na polju prednje kamere i već prepoznatljivim luksuznim dizajnom koji je unapređen na više nivoa

Huawei nova 10 Pro je gedžet koji pleni svojim spojem moderne estetike i fenomenalnih funkcija.

Dizajn koji se ističe

Ono što ovaj telefon izdvaja od drugih jeste Star Orbit dizajn prstena, bolji sjaj i interesantne boje u kojima sam uređaj dolazi. Starry Silver je boja koja ima hladniji ton a za ljubitelje tamnijih nijansi tu je Starry Black, boja koja podseća na mračno noćno nebo posuto zvezdama. Uz blistavi izgled prstena, kao i ugravirane elemente, Huawei nova 10 Pro definitivno privlači pažnju.

Huawei nova 10 Pro je veoma tanak, samo 7,88mm, a uz 3D zakrivljeni ekran i spoljašnjost otpornu na klizanje ovaj gedžet lepo leži u ruci. Unapređenja su prisutna i pri samom dodiru – u odnosu na prethodnu Huawei nova seriju, ovaj uređaj pruža svilenkastiji osećaj.

OLED ekran od 6,78 inča pruža fenomenalno iskustvo gledanja različitih sadržaja uz brzinu osvežavanja od 120 Hz, čime je mnogo jednostavnije prelaziti iz jedne aplikacije u drugu, kao i neometano igrati video igre ili gledati filmove. Takođe, svaki vizuelni prikaz je realističan uz visoku rezoluciju od 2652×1200, kao i širok spektar boja.

Revolucionarna prednja kamera

Huawei nova 10 Pro se ističe svojom revolucionarnom Dual AutoFocus prednjom kamerom. Prva prednja kamera u industriji koja ima neverovatnih 60 MP i ultra široki ugao od 100° pruža svojim korisnicima vrhunsko iskustvo fotografisanja. 4K rezolucija i visoka osetljivost na svetlo čine da se željeni subjekt vidi precizno i jasno. Takođe, ono što će biti korisno svakome ko voli detalje na portretima jeste upravo pomoćna kamera od 8 MP. Ovo je još jedna inovativna kamera u industriji pametnih telefona, koja omogućava pravljenje portreta izbliza. Neverovatnom brzinom se uz Showcase fokus sočivo prilagođava objektu u neposrednoj blizini kamere.

Ono što se ističe kod ovog sistema prednjih kamera jeste to da je idealan za kreiranje video sadržaja. Popularni vlogovi su jednostavni za snimanje baš zbog naprednih opcija poput zumiranja od 0.7 do 5 puta, kao i korisnog režima Dual-View, gde se na lak način može snimiti celokupan kadar kao i, na primer, detalji šminke.

Sistem zadnjih kamera ovog telefona je prava pomoć u mračnijim uslovima. Idealne fotografije se dobijaju zbog povećanog unosa svetlosti od 40% koje omogućava RYYB senzor. Glavna kamera ima 50 MP i Ultra Vision tehnologiju, a dodatne kamere od 8 MP i 2 MP su tu kako bi fotografije bile detaljne, a svaki subjekat u kadru. Uz funkciju Follow Focus i odabir osobe koja je predmet snimanja, čak i uz privremeno blokirani vidokrug sva pažnja kamere ostaje na željenom subjektu.

Baterija i memorija za svaku priliku

Još jedna inovacija koju donosi Huawei nova 10 Pro jeste SuperCharge Turbo tehnologija punjenja od 100W. Ovaj režim ultra brzog punjenja je dostupan jednostavnim držanjem prsta pola sekunde na centru ekrana. Time se baterija može napuniti do 60% za samo 10 minuta, a pun kapacitet se postiže za 20 minuta.

Uz veliki kapacitet memorije od 256 GB, moguće je skidati filmove, omiljenu muziku kao i najnovije igrice, a Touch Turbo 2.0 nudi neverovatno iskustvo igranja istih.

Huawei nova 10 Pro je telefon modernog i prepoznatljivog dizajna, koji uz sve korisne funkcije čine da se izdvaja na tržištu visokotehnoloških uređaja. Uz slobodu kreiranja sopstvenog imidža I mogućnosti koje nudi, ovaj dopadljivi i moćni pametni telefon će vas učiniti drugačijim.

Danas objavljeno

Aplikacija korišćenjem vještačke inteligencije pretvara vaše fotografije u anime likove

Vanja A

Xiaomi 13 se pojavio na zvaničnim renderima; Poznat novi datum objave

Vanja A

Atari predstavlja neobjavljenu arkadnu igru koja je bila preteška za prosječnog igrača, te davne 1982. godine

Vanja A

Ostavite komentar