Savršene lokne uz pomoć kuhinjske krpe - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Savršene lokne uz pomoć kuhinjske krpe

Ženama jedna od najvećih muka jeste pranje, sušenje i stilizovanje kose, a ne samo zbog vremena i energije koju potroše, već i zbog novca koji se neminovno potroši na frizere i brojne preparate.

Kako biste uštedjeli vrijeme, novac i najvažnije sačuvali kosu da bude zdrava i blistava, najbolje bi bilo da pogledate trik koji smo izdvojili za vas. U nekoliko koraka ćete imati frizuru kao iz salona, a nećete potrošiti ni fening.

Nakon nekoliko sati, skinite krpu i pogledajte efekat laganih, raskošnih lokni, koje izgledaju kao da ste posjetili najboljeg frizera. Preporučuje se da ovu tehniku uradite prije nego što odete na spavanje i da prenoćite kako bi lokne izgledale što bolje i bile postojanije.

Važno je da kosa bude svježe osušena, ne fenirana i da je naravno čista.

Za više informacija, pogledajte u videu ispod.

Prvo morate da podijelite kosu prema razdeljku, na dvije sekcije, a zatim da stavite krpu kao na slici i učvrstite je šnalicom. Počnite da uvijate oko krpe prednji dio kose, ali bukvalno da uvijate oko krpe. Polako zahvatajte naredne pramenove i uvežite ih u krpu, sve dok ne uvijete cijelu dužinu (sa jedne strane). Nakon što ste jednu stranu obmotali oko krpe, zavežite gumicom kako ne bi spalo i pređite na drugu stranu. Kada ste prešli na drugu stranu ponovite isti postupak, a kada ste to uradili, pokušajte da spojite dva dijela šnalicom, baš kao na slikama.

Izvor: lepaisrecna

Danas objavljeno

Pita-pogača sa čvarcima i sirom

Zeljka

Može li jabukovo sirće stvarno da sniži nivo šećera u krvi?

Zeljka

Da li će FDA dozvoliti miješanje vakcina?

Zeljka

Ostavite komentar