27. Januara 2022.

Savršen za multitasking – HONOR MagicBook X 15

Big Portal

Zahvaljujući sjajnim perfomansama laptop je pouzdan “poslovni partner” i desna ruka u svemu što radite. Naravno, podoban je za gledanje filmova ili serija i surfovanje na Internetu

Krasi ga Intel Core i3-10110U ili Intel Core i5-10210U procesor 10. generacije, dvokanalna memorija, 2×2 MIMO dizajn sa dvostrukom Wi-Fi antenom za bolji prijem signala i veliki ventilator.

MagicBook X 15 je dostupan u verzijama sa 8GB i 16GB dvokanalnog RAM-a i PCIe NVMe SSD skladištem od od 256GB/512GB.

HONOR MagicBook X 15 ima 15-inčni Eye Comfort HONOR FullView ekran sa ultratankim okvirima od 5,3mm sa tri strane i odnosom ekrana i tela od 87 odsto.

Težina laptopa je tek nešto više od 1,5 kilograma i lako ćete ga nositi gde god vam zatreba, što zbog standardnih dimenzija, što zbog izuzetno tankog profila (16,9 milimetara).

Laptop ima “Multi-screen collaboration” opciju koja omogućava da se sadržaj sa HONOR telefona projektuje na ekran laptopa pomoću HONOR Magic-Link NFC funkcije na samom računaru. Tako svoj HONOR telefon možete da koristite preko računara, kao da je telefon u laptopu – i to sa do tri odvojena prozora za bolji multitasking.

Laptop takođe omogućava korisnicima da nastave tačno tamo gde su stali bez potrebe da se “prebacuju” između uređaja, čineći rad na više zadataka lakšim nego ikad. Dodatno, vezom putem telefona i laptopa vrlo jednostavno možete da šaljete slike ili dokumenta sa jednog na drugi uređaj.

Takođe, pregrevanje je stvar prošlosti za šta su se pobrinuo napredni i veliki kuler koji postiže do 38 odsto veći protok vazduha

Važnu stavku predstavlja i baterija od 42Wh, što znači da ćete moći da uživate u skoro 8 sati gledanja video sadržaja u 1080p rezoluciji ili skoro 8 sati pregledavanja web stranica sa jednim punjenjem do kraja. Novi brzi punjač od 65W, može da napuni uređaj do 70% za samo 60 minuta.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare