19. Marta 2021.

Savršen rižoto

Big Portal

Ali, treba znati kako da ga napravite da bude baš kako treba. Mi znamo jedan trik zbog kog će rižoto uvek biti savršen.

Tajna je u jednom dodatku u receptu – kvalitetnom maslacu koji pravi razliku.

Potrebno je:

1 glavica crnog luka

1 čen belog luka

50 g Imlek Moja kravica maslaca

biber

200 g pirinča

2 dl belog vina

4 dl povrtnog bujona

400 g mešavime povrća

50 g Imlek Moja kravica maslaca

parmezan

Priprema:

Crni i beli luk pržiti na 50 g maslaca, pa dodajte pirinač i kratko propržite. Sipajte belo vino i biber, kuvajte oko pet minuta, pa postepeno dolivajte bujon.

Povrće izdinstajte na ostatku maslaca, pa sjedinite sa pirinčem i pospite parmezanom.

Promo.

Noizz.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare