Satanistička crkva odgovorila na optužbe da je Ledi Gaga satanista - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Satanistička crkva odgovorila na optužbe da je Ledi Gaga satanista

Jedan korisnik Tvitera izneo je mnoštvo argumenata u prilog tome da je pop pevačica Ledi Gaga satanista. Satanistička crkva mu je odgovorila.

Korisnik Tvitera Tommy G je izneo na svom profilu čak 31 (da, trideset jedan) argument kojim je pokušao da “dokaže” da je Ledi Gaga zapravo satanista, i da je to očigledno.

“Potrebno je otprilike tri sekunda da se na Guglu pronađe veza između Ledi Gage i satanizma. Neću da trošim vreme na to koliko simbolizma ima u njenim nastupima, već ću pokušati da vam otkrijem neke manje poznate stvari”, započeo je.

https://twitter.com/TommyG/status/1252036336464400384

U sledećim objavama, Tomi G povezuje Ledi Gagu sa ispiranjem mozga, nazivajući je “marionetom Iluminata”, govoreći da je ona “idealan primer pop zvezde koju kontrolišu Iluminati”.

Zatim napominje i kako neki njeni video-snimci imaju 720 miliona pregleda, što znači da ona kontroliše umove miliona ljudi, a njen um kontroliše neko drugi. Ima tu svega i svačega.

Bez obzira na to što su ove objave verovatno i zamišljene kao nešto što ne bi trebalo da se shvati previše ozbiljno, zanimljivo je, ipak, da se na Tviteru oglasila i Satanistička crkva.

“Potrebno je otprilike tri sekunde da se na Guglu otkrije kako ne postoji nikakva veza između onoga što si napisao i satanizma, pa nećemo da trošimo tvoje vreme kako bismo ti u 20 delova objasnili zašto zbog ovoga izgledaš kao neuki teoretičar zavere”, napisali su oni na svom nalogu na Tviteru.

Danas objavljeno

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

D

Ekspert za govor tijela: Pomoću sedam znakova saznajte da li vas partner laže

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

Ostavite komentar