Sat Ane Ivanović vrijedi čitavo bogatstvo - BIGportal.ba
Ex Yu

Sat Ane Ivanović vrijedi čitavo bogatstvo

Sat Ane Ivanović, koji se često može vidjeti na njenoj ruci, vrijedi čitavo bogatstvo, a malo ko je znao da je upravo bivša teniserka zaslužna za to koliko je model koji nosi popularan na svjetskom tržištu.

Naime, u pitanju je sat marke „Roleks“ , model „Cosmograph Daytona“ , a zbog specifičnog izgleda i boja, često ga nazivaju i „Panda“ .

Iznenađujuće je da se ovaj model „Roleks sata“, prodaje na takozvanom „sivom tržištu“ čak i po nekoliko puta većoj cijeni od salonske cijene.

Šta je ovo oblukla?!! (FOTO) Svi komentarišu stajling Ane Ivanović i pitaju  se “Ima li ona ogledalo”? Modni kritičari je popljuvali! HAOS!!!! |  Balaševizam

Salonska cijena sata koji Ana nosi, nakon ovogodišnjeg poskupljenja, iznosi oko 14 hiljada evra, dok se prodajne cijene van autorizovanih prodavaca kreću i to vrtoglavih 50.000 evra, što je cigra za koju se može uzeti jedan stan u Beogradu.

new-rolex- Oyster Perpetual Cosmograph Daytona-2016

Ipak, Ana Ivanović ne ističe sat u prvi plan i ne razmeće se njime, već on stoji diskretno na njenoj ruci uz svedenu odjevnu kombinaciju koju obično izabere.

(Telegraf)

Danas objavljeno

“Poslije 25 godina ponovo zajedno” Žarko Laušević u zagrljaju glumice

Vanja A

Gogu Sekulić otac kritikuje zbog pjesama, evo šta mu je ona obećala

Vanja A

Sandra Afrika u bijelom kupaćem pokazala ten i atribute

Vanja A

Ostavite komentar