Saslušavan četiri sata: Nikad jače obezbjeđenje - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Saslušavan četiri sata: Nikad jače obezbjeđenje

Darko Elez saslušavan je četri sata u petak u Tužilaštvu Kantona Sarajevo, kako bi dao iskaz u vezi nerazjašnjenog ubistva sarajevskih policajaca Davora Vujinovića i Adisa Šehovića, prenosi Avaz.

Prema njihovim navodima, Elez je u tužilaštvo došao pod velikim merama obezbeđenja.

  • Elez je stigao u tužilaštvo pod jakom policijskom pratnjom iz zatvora u Vojkovicima, a policijske snage bile su rasporedene po celom gradu. Preko deset marica, nekoliko vozila i na desetine policajaca obezbeđivalo je sprovođenje Eleza.

Saslušanje je trajalo puna četri sata – prenose oni i dodaju:

  • Na nogama su bili sarajevski specijalci, Jedinica za podršku MUP-a KS, Sudska policija – svi naoružani s dugim cevima. Radi se o najvećem stepenu obezbeđenja, a tome svedoče i snajperisti koji se nalaze na krovu obližnjeg objekta.

Inače, Elez je 3. marta izručen Bosni i Hercegovini iz Srbije i od tada se nalazi u pritvoru. Istraga je vezana za brutalnu likvidaciju sarajevskih policajaca Šehovića i Vujinovića traje već treću godinu, ali bez rezultata.

Nikada nije pronađeno ni puška ni vozilo koje se kobne noći bilo na Alipašinom Polju u Sarajevu. Policija je nedugo nakon ubistva uhapsila četriš osobe, ali su oni nakon devet meseci pritvora pušteni na slobodu.

(Kurir)

Danas objavljeno

Nove katastrofalne poplave u Belgiji: Bujice nosile sve pred sobom

M.

Njemačka: Mogućnost novih ograničenja za nevakcinisane

M.

Provaljeno u tri povratničke kuće kod Zavidovića

M.

Ostavite komentar