Saši Kovačeviću nisu dopustili ulazak u Njemačku: Držali ga više od 16 sati u bescarinskoj zoni, ostao i bez dozvole za rad - BIGportal.ba
Ex Yu

Saši Kovačeviću nisu dopustili ulazak u Njemačku: Držali ga više od 16 sati u bescarinskoj zoni, ostao i bez dozvole za rad

Ppopularni pjevač Saša Kovačević doživeo je neprijatnost kada je u bescarinskoj zoni proveo više od šesnaest sati.

Naime, Saša je večaras, 13. novembra, trebalo da nastpi u Nemačkoj, gde su pooštrene mere zbog pandemije korona virusa, zbog čega je nastao problem.

Za ulazak u Nemačku neophodno je da je osoba vakcinisana Fajzer vakcinom, a svi članovi Sašinog benda vakcinisani su kineskom vakcinom. Iako su uradili antigenske testove, a pritom je Saša prelezao koronu i na uvid dao dokument o tome, sve je bilo bezuspešno.

Saša i članovi njegovog benda su se smrzavali u prostorijama bescarinske zone više od 16 sati i nisu uspeli da dobiju dozvolu za rad.

– Nažalost, novi propisi koje je donela država Nemačka, u cilju sprečavanja širenja korona virusa virisa, sprečili su nas da večeras budemo sa vama u Dizeldorfu i zbog toga se nastup pomera za neki sledeći termin – navodi se u saopštenju Sašinog PR tima.

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar