25. Marta 2021.

Saša Popović prvi put o skandalu: “Vanji Knežević je ovo bio najveći marketing”

Big Portal

“Digla se prašina jer je u pitanju devojka od 18 godina i zato se digla bura, čekao sam da se strasti smire i da malo pojasnim”, rekao je Popović za TV Prva.

Rekao je da je Karleuša rekla to što je rekla, i cela zemlja je to komentarisala i da je posle emisije Vanja Knežević dobila na hiljade poruka podrške u kojima se vređala Jelena Karleuša.

“Ona je stavila na svoj Instagram sve najgore poruke i zahvalila se na njima, to je neprimereno i to je za diskvalifiaciju”, istakao je Popović.

Posle je rekao da ga je pozvao otac Vanje Knežević, “učtiv i kulturan čovek i pitao da li može Vanja da se vrati u emisiju, ali to što je Vanja podržavala te gnusne poruke je neprihvatljivo”.

Sutradan sam se čuo sa Jelenom koja mi je rekla “Dobro razmisli, vrati je u takmičenje, svakako će kasnije ispasti”, kaže Popović.

“Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je objavila da su Zvezde Granda mizoginija, mediokritet i prostakluk i da je srećna što je napustila takmičenje”, kaže on.

“Novinari me ubiše”, rekao je Popović i pročitao pitanja koja su mu novinari postavljali nakon skandala.

Naveo je da je Karleuša hvalila Vanju na početku takmičenja i želela je da joj bude mentor, i istakao da je Karleuša podržavala Vanju Knežević iz kruga u krug.

U spornoj emisiji, Popović je rekao da je u pauzi pitao Karleušu zašto je bila oštra, a ona je odgovorila da je “četiri kruga hvali i daje joj vetar u leđa”.

“Dok je Karleuša hvalila, niko nije primetio Vanju. Ovo joj je bio najveći marketing za dalje takmičenje”, rekao je Popović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare